Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Δεσκάτης με τον Βουλευτή κ. Θ.Χαντάβα

Συνάντηση με τον Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα είχε το Σάββατο 26 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Δήμου Δεσκάτης. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Μίγκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Π. Μίγκος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζαγκανίκας Ιωάννης, Μωυσιάδης Γεώργιος, Χάιτας Θεοχάρης και ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του Δήμου κ. Καψάλης Τηλέμαχος.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Δεσκάτης ζήτησαν από τον κ. Βουλευτή να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης, με την οποία ζητούν να μην κλείσει κανένα σχολείο στην πόλη της Δεσκάτης και θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν (τρία 6θέσια), τονίζοντας ότι δεν είναι αρνητικοί στο εγχείρημα που επιχειρεί η κυβέρνηση γι’αυτό και στο άλλο τμήμα του Δήμου πρότειναν την συγχώνευση των σχολείων της Παλιουριάς της Δήμητρας και της Τρικοκκιάς σε ένα 6θεσιο στο Καρπερό.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου διχτύων καθώς και η προώθηση της κατασκευής στρατιωτικής γέφυρας στη Σιούτσα. Ακόμα, η μεταφορά των μητρώων των πολιτών της Δημοτικής ενότητας Χασίων από το ΙΚΑ Γρεβενών στο ΙΚΑ Δεσκάτης, διότι είναι ανεπίτρεπτο πολίτες του Δήμου να μην εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Δεσκάτης. Εκφράστηκε επίσης η ανησυχία για την έλλειψη χρηματοδότησης των έργων που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα Πίνδος και στο πρόγραμμα Επαδυμ. Ενημέρωσαν ακόμη τον Βουλευτή σχετικά με τα προβλήματα των Τ.Ο.Ε.Β. Καρπερού – Δήμητρας – Παλιουριάς και ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Επίσης, ζητήθηκε από τον Βουλευτή σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών να αλλάξουν άμεσα τη χάραξη για να μην καθυστερήσει η κατασκευή του Ε-65 και του οδικού άξονα Δεσκάτης – Γρεβενών.

Ο κ. Χαντάβας, επεσήμανε ότι θα υποστηρίξει τις συγκεκριμένες προτάσεις, στις συναντήσεις που θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει προσεχώς, με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Μίγκου Νίκου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ