Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συλλήψεις σε Κοζάνη και Πτολεμαίδα (13/12/2011)

Συνελήφθη χθες (12-12-2011) το απόγευμα στην διασταύρωση Τριγωνικού, επί της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, 38χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε, αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 6,9 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθησαν χθες (12-12-2011) το πρωί, στον Πολύμυλο – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πτολεμαΐδας, έξι (6) αλλοδαποί, μη νόμιμοι  μετανάστες.

Συγκεκριμένα, από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι έξι (6) συλληφθέντες προερχόμενοι από Αθήνα, τις βραδινές ώρες της 11 προς 12-12-2011 μπήκαν σε καρότσα ΔΧΦ αυτοκινήτου, σε κόμβο της Εγνατίας Οδού πλησίον της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εν αγνοία του αλλοδαπού οδηγού του, με σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία. Στη συνέχεια, ενώ ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν προς Ιταλία, στον κόμβο Πολυμύλου επί της Εγνατίας οδού, αντιλήφθηκε θορύβους στην καρότσα του οχήματός του και απευθύνθηκε σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι αφού έκαναν έλεγχο στο όχημα και εντόπισαν τους αλλοδαπούς, τους συνέλαβαν.

Τους αλλοδαπούς είχε κρύψει στην σφραγισμένη καρότσα του φορτηγού αυτοκινήτου άλλος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αποσπάσει από κάθε έναν από αυτους το ποσό των 2.000 ευρώ για να τους διευκολύνει να μεταβούν στην Ιταλία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο αλλοδαπός που προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο αυτών αναζητείται.

Συνελήφθησαν χθες (12-12-2011) τις βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, δύο (2) ημεδαποί 21 και 52 ετών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος και επέβαινε ο 21χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σιδερένια δόντια από εκσκαφείς,
  • σιδερένια ρουλεμάν και
  • διάφορα παλαιά σιδερένια αντικείμενα συνολικού βάρους 1.500 κιλών, γιατί όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα αυτά είχαν αφαιρεθεί από τους συλληφθέντες, τις προηγούμενες ώρες της ίδιας ημέρας από χώρο ορυχείων  του νοτίου πεδίου της Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων Ευρώ (3.000,00 €) σύμφωνα με δήλωση υπευθύνου της ΔΕΗ., τα οποία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ