Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στην Ήπειρο οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Θωρακίζουν τα σύνορα

Σε γενική κινητοποίηση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στην Ήπειρο καθώς οι εκτεταμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό των επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων έχουν από χθες μεταφερθεί εκεί.

Οι «φαντομάδες» δραπέτες έχουν καταφέρει από την Βοιωτία, όπου να περάσουν με τη σειρά από τους νομούς Φωκίδας, Αιτωλοακαρανίας, πιθανότατα από το Καρπενήσι και πλέον να βρίσκονται στην Ήπειρο, μια ανάσα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Ήπειρο, μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ, «χτενίζουν» τη δύσβατη περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς. Μπλόκα έχουν στηθεί στους δρόμους από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία, ενώ στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας περιπολούν σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, διά θαλάσσης, στην Αλβανία.

Παράλληλα, ενισχύονται και τα μέτρα ασφαλείας στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς οι αρχές της αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι επικίνδυνοι κακοποιοί να θέλουν να βρουν καταφύγιο στην πατρίδα τους.

Καταδίωξη στην Άρτα

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία θύμιζε η καταδίωξη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Άρτα. Οι δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν από αστυνομικό μπλόκο στην Άρτα, αφού γάζωσαν με καλάσνικοφ ένα περιπολικό. Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα μετά την κλοπή αγροτικού αυτοκινήτου από την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας.

Ένας πατέρας και ο γιος του γλίτωσαν από τύχη, όταν οι επικίνδυνοι καταζητούμενοι δραπέτες έκλεψαν στις 2 τα ξημερώματα το αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο έξω απότην αυλή τους, και ευτυχώς δεν πρόλαβαν ν’ αντιδράσουν.

Οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι έχουν ήδη σκοτώσει έναν 37χρονο αστυνομικό στο Δίστομο Βοιωτίας και μια 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια Κορινθίας, άρχισαν να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Ήπειρο.

Στην Άρτα περιπολικό τους εντόπισε και ενημέρωσε το μπλόκο στον περιφερειακό κόμβο της Αγγέλης. Εκεί οι αστυνομικοί περίμεναν τους δραπέτες με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Οι δράστες για ακόμα μία φορά έδειξαν αποφασισμένοι για όλα, ακόμα και να σκοτώσουν. Όταν πλησίασαν το μπλόκο, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά προσπάθησαν να προσπεράσουν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα τουλάχιστον δύο άτομα που επέβαιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο, πιθανότατα ο φερόμενος και ως αρχηγός της συμμορίας, ο 35χρονος Μάριον Κόλα, έσπασε το πίσω τζάμι του αγροτικού, και με ένα καλάσνικοφ άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Οι Αλβανοί δραπέτες κατάφεραν να σκάσουν τα λάστιχα ενός περιπολικού, ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Έκλεψαν και δεύτερο αυτοκίνητο

Στην πορεία οι δράστες εγκατέλειψαν το αγροτικό και λίγο αργότερα έκλεψαν και δεύτερο αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και κατευθύνθηκαν προς την ορεινή Θεσπρωτία, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.

 

Λίγο αργότερα οι δραπέτες εγκατέλειψαν και το δεύτερο αυτοκίνητο στην περιοχή Γλυκή στην Παραμυθιά και αφού άρπαξαν μια μοτοσυκλέτα χάθηκαν στα ορεινούς χωματόδρομους του Σουλίου.

 

 

 

 

Real.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ