Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στα ΄΄παιδιά΄΄ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρσίνης

Μία μικρή ομάδα νέων του χωρίου ,αποτελούμενη από φοιτητές, μαθητές γυμνασίου και άλλους αποφοίτους του λυκείου έδωσε ένα μάθημα ποιοτικού πολιτισμού σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους που τους αντιμετωπίζαμε ως τώρα σαν παιδάκια.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ,άφατο ζήλο και άπειρη αγάπη για τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού κυκλοφόρησαν το πρώτο φύλλο μιας καλαίσθητης εφημερίδας με πλούσια και ουσιαστικά θέματα ενώ ταυτόχρονα γιόρτασαν την πρώτη έκδοση με χορούς και τραγούδια σε μια εκδήλωση στο Πανόραμα όπου όλοι ήταν προσκεκλημένοι.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη για να βοηθήσει να ενθαρρύνει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των παιδιών.

Σε μια εποχή όπου όλα και όλοι απαξιώνονται οι προσπάθειες αυτών των παιδιών, μας γεμίζουν αγαλλίαση και ελπίδα .Είναι χωριανοί και φίλοι θέλουν να προβάλλουν το χωριό με κάθε τρόπο. Και αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις με θεατρικές παραστάσεις, επιστημονικές ομιλίες συζητήσεις για καθημερινά προβλήματα δημοσίευση άρθρων για να γνωρίσουν όλοι τα ήθη και τα έθιμα του χωριού την ιστορία του τόπου και να αποδώσουν μέσω αυτών τον σεβασμό την τιμή και την αγάπη τους στους προγονούς τους.

Γεμάτοι ζωντάνια και χαρά, πρόσχαροι και ευγενικοί υποδέχονται στην εκδήλωση όλους όσοι προσέρχονται χαρίζοντας τους χαρά από τη χαρά τους και νιότη από τη νιότη τους Ανθρώπινη συμπεριφορά σε μια βάρβαρη εποχή όπου χάνεται ο σεβασμός και π αγάπη για τον συνάνθρωπο μας τα παιδιά αυτά, τα δικά μας παιδιά δίνουν μια σημαντική νότα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον τους ευχαριστούμε για τη χαρά που άδολα μας πρόσφεραν ιδιαίτερα εμείς που ζούμε μακριά από το χωριό, τους διαβεβαιώνουμε πως θα είναι πάντα στη σκέψη μας βοηθώντας τους με κάθε τρόπο αλλά κυρίως με αγάπη και εκτίμηση για το πολύ σημαντικό τους έργο.

 

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Κ, Ακριτίδης

Διευθυντής παθολογικής κλινικής

Γ. Νοσομείου, Ιωαννίνων Γ  ‘Χατζηκώστα

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ