Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στασιμότητα επικρατεί στο μεταγραφικό κομμάτι του Πυρσού – Κλείνει το κολυμβητήριο το Σάββατο

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές σε απόδοση στον προχθεσινή νίκη της Εθνικής μας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού ήταν Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος .

Ο οποίος είχε συγκλονιστική απόδοση , ο Γρεβενιώτης Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν όλα τα λεφτά, αμυνόταν, έκοβε, δημιουργούσε είχε και δοκάρι.

Ένας λόγος παραπάνω ήταν που έκανε τους Γρεβενιώτες περήφανους . Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λάζαρος επισκέπτεται συχνά – πυκνά το χωριό του Κυπαρίσσι εκεί όπου μένει η αγαπημένη του γιαγιά.

Και μια που λέμε για τον Λάζαρο, θα σας διηγηθούμε το εξής περιστατικό , πριν χρόνια το δεκαπενταύγουστο έγινε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Μέγαρο και το Κυπαρίσσι όπου έληξε με 5-6

Με την λήξη του αγώνα οι παράγοντες του Κεραυνού Μεγάρου του έκαναν πρόταση να αγωνιστεί στο Μέγαρο , μη ξέροντας ότι έπαιζε στον ΠΑΟΚ , για την ιστορία και τα έξι τέρματα τα σημείωσε ο Χριστοδουλόπουλος.

Κλείνει το κολυμβητήριο το Σάββατο . Ελπίζουμε να λειτουργήσει το Σεπτέμβρη χωρίς προβλήματα , όλοι γνωρίζουμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Όπου όλοι γνωρίζουμε ότι σταματούσε για τρεις με τέσσερις μήνες με αποτέλεσμα τα παιδιά του κολυμβητικού συλλόγου να βγούνε εκτός προγράμματος.

Στερώντας έτσι την συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες, όπου παλαιότερα όταν το κολυμβητήριο λειτουργούσε χωρίς προβλήματα , οι πανελλήνιες νίκες των παιδιών ήταν αρκετές.

Πρέπει λοιπόν να μπει μια σειρά από όλους τους εμπλεκόμενους και να λειτουργήσει κανονικά , πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση με τα καύσιμα διότι το πετρέλαιο είναι ασύμφορο.

Με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα , παλαιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και όχι μόνο, συζητούσε προχθές τηλεφωνικά ο Δημήτρης Πατσιούρης.

Ο Λουτσιάνο , ως γνωστόν είναι μάνατζερ και έχει αρκετούς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πυρσό.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Κώστα Βλάχου στο ποδόσφαιρο του Νομού μας . Για χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πυρσό , μετέπειτα και για τουλάχιστον πέντε χρόνια αρίστευσε στην διαιτησία και μάλιστα στην σούπερ λίγκα.

Μαθαίνουμε ότι το χόρτο του γηπέδου της Τρικοκκιάς έχει φτάσει το ένα μέτρο. Αλήθεια τι κάνουν γι ΄αυτό οι υπεύθυνοι που πρωτοστάτησαν να γίνει το χόρτο και τώρα το παράτησαν;

Στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ προπονείται εδώ και καιρό 12χρόνος ποδοσφαιριστής από της Εράτρεια . Τον εντόπισαν τα λαγωνικά της Ρεάλ και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους . Ο πατέρας του μικρού είναι οδηγός στα ΚΤΕΛ Γρεβενών.

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Γρεβενών προχθές Τετάρτη λόγω μη απαρτίας.

Ας επισκεφτεί ο αντιδήμαρχος καθαριότητας την περιοχή Καστράκι, εκεί όπου είναι γεμάτο σκουπίδια.

Καλό όμως είναι ότι πρέπει να προσέχουν και οι συμπολίτες μας , οι οποίοι αρκετοί είναι απρόσεκτοι διότι πετάνε τα σκουπίδια όπου να ναι.

Αλήθεια ποιανού δουλειά είναι ο καθαρισμός των χόρτων στο πανέμορφο δάσος ; Δηλαδή πρέπει να γίνει το κακό και μετά να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι;

Τελικά η πόρτα στο εκτροφείο θηραμάτων πότε θα τοποθετηθεί; Εδώ και ένα χρόνο ενώ η πόρτα είναι έτοιμη ακόμη δεν μπήκε στην θέση της.

Επίσης τα κάγκελα στο εκτροφείο θηραμάτων έχουν σκουριάσει. Αλήθεια ποιος θα ενδιαφερθεί;

Κώστας Μάρκου

Στασιμότητα επικρατεί στο μεταγραφικό κομμάτι του Πυρσού

Ουδεμία εξέλιξη για την ομάδα των πρασίνων στο μεταγραφικό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα να υπάρχει έκδηλη αγωνία στους φιλάθλους της ομάδας. Σύμφωνα όμως με τον Δημήτρη Πατσιούρη η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές τους οποίους όμως θα τους ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες. Προχθλες ο πρόεδρος του Πυρσού είχε συζήτηση με τον μάνατζερ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ώστε να εντάξει στο ροστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή . Τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα και ελπίζουμε η διοίκηση να ανακοινώσει ονόματα ποδοσφαιριστών. Ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα αρκετοί παίκτες και τα κενά τους είναι δυσαναπλήρωτα.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ