Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού – Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Γρεβενών

Στην εντατική ο Πυρσός
Ώρα μηδέν για την ομάδα των πρασίνων
Σε οριακό σημείο βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού με την κατάσταση να έχει ξεφύγει σε όλους τους τομείς. Πρώτο θέμα το οικονομικό που φυσικά είναι αι το κυριότερο και έχει επηρεάσει την ομάδα. Σε 7 αγωνιστικές η ομάδα έχει μόνον ένα βαθμό, ποτέ ο Πυρσός στην ιστορία του δεν είχε ένα τόσο αρνητικό ξεκίνημα. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τα λάθη της διοίκησης, πρώτον άλλαξε το ρόστερ με την αποχώρηση ικανών ποδοσφαιριστών οι οποίοι σήκωσαν όλο το βάρος της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, οι πιο πολλοί δεν έπαιξαν και δεν πείθουν . Δεύτερο η διοίκηση προσέλαβε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Γιώργο Γεωργιάδη με χαμηλό βιογραφικό που τελικά αποδείχθηκε λίγος , στη συνέχεια προχώρησε ξανά σε πειραματισμούς, προσέλαβε δύο προπονητές τον Βάλλη και τον Τσούκα που σε δέκα μέρες εξαφανίστηκαν καοι δύο, σοβαρότητα μηδέν από την πλευρά διοίκησης. Νέος τεχνικός μετά την αποχώρηση του Τσούκλη – Βάλλη στην ομάδα είναι ο Μιχάλης Μαρίδης ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, με μία ομάδα σχεδόν διαλυμένη με χαμηλό ηθικό με μηδέν ταλέντο και ποιότητα, με τους φιλάθλους να απομακρύνονται από το γήπεδο, οι προπονήσεις τελευταία όλο και αραιώνουν με τους παίκτες που είναι εκτός Γρεβενών να μην προπονούνται και έπεται συνέχεια, με το φάσμα της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα να αιωρείται. Ποτέ ο Πυρσός δεν βρέθηκε σε τόσο οικτρή κατάσταση σαν την σημερινή, λάθος της διοίκησης που το καλοκαίρι δεν βγήκε να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν χρήματα. Μπορεί οι νύν διοικούντες πέρυσι να έσωσαν την ομάδα στο παραπέντε, τώρα όμως οι ευθύνες τους βαραίνουν, προχθές ακούστηκαν ότι υπάρχουν επενδυτές, δυστυχώς όμως όλα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, πρέπει όμως έστω αυτήν την ύστατη στιγμή να βοηθηθεί η ομάδα, από πού όμως; Καλό είναι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος κ. Δασταμάνης να βοηθήσουν την ομάδα όπως και αν υπάρχουν Γρεβενιώτες επιχειρηματίες,
τέλος πρέπει αν καταλάβουμε όλοι μας ότι ο Πυρσός ενώνει και ας αφήσουμε του εγωισμούς.
Κ.Μ

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Γρεβενών τόσο στην Α΄ όσο και στην Β΄ κατηγορία, αξίζει να αναφέρουμε την λεκτική επίθεση που δέχθηκε η διαιτητής Λαζόγκα στην προηγούμενη αγωνιστική και στον αγώνα Αεράτα- Νεοχωρίου από παράγοντες δημόσιους λειτουργούς. Στα προχθεσινά παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Κτηνοτροφικός Αστέρας- Νεοχώρι 2-0, Αμυγδαλιά- ΑΕΠ 0-3 με την ομάδα της ΑΕΠ να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Η Δεσκάτη επιβλήθηκε με 3-1 της Δόξας Παλιουργιάς ενώ ο ΑΓΟ Δήμητρας επιβλήθηκε με 3-1 του ΑΟ Σειρήνας ενώ τα Αεράτα επέστρεψαν στις νίκες επιβλήθηκαν με 4-2 του Κεραυνού Μεγάρου στα Μέγαρα. Στην Β΄ κατηγορία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Παλαιοχώρι Ποντινή 2-3, Κοκκινιά- Μηλιά 3-1 ενώ δε διεξήχθη το παιχνίδι Κιβωτός Τριφύλι.
Κ.Μ

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική
Πρωτέας- Αγρίνιο 60-67
Ακόμη μία ήττα γνώρισε στο γήπεδο της η ομάδα του Πρωτέα αυτή την φορά από την ομάδ του ΑΓρινίου η οποία διαθέτει μια δυνατή ομάδα και φυσικά με μεγάλο μπάτζετ και με πρωταγωνιστικές βλέψεις, με 60-67 ο Πρωτέας το πάλεψε μέχρι τελευταία αλλά δεν τα κατάφερε.
Κ.Μ

Αποτέλεσμα Α κατηγορίας
Καληράχη – Νεοχώρι 2-0
Αμυγδαλιά- ΑΕΠ 0-3
Μέγαρο0 Αεράτα 2-4
Δεσκάτη – Παλιουργιά 3-1
Δήμητρα – Σειρήνα 3-1
Β΄ κατηγορία
Παλαιοχώρι – Ποντινή 2-3
Κοκκινιά – Μηλιά 3-1

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ