Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων

Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων.

1 2 3 4
Δίνοντας έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια αλλά και σε θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε: η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτεί για όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε τρόπο σκέψης, θα υπάρχει απόλυτη ισονομία, διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις δομές του Δήμου. Για θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη θέση για άμεση λύση των προβλημάτων μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων των τοπικών συμβουλίων. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου τόσο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν όσο και για την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα για να κάνει πράξη το όραμά του.
Ανάλογη υποδοχή και ενεργό συμμετοχή υπήρχε και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πιστικού, Πυλωρών και Πόρου. Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ