Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σας θυμίζει κάτι από την ελληνική ιστορία;

Το σωτήριο έτος 1920, στην Αμερική τους είχε πιάσει μια συντηρητική φρενίτιδα, την οποία προφανώς μετέφεραν οι χιλιάδες μετανάστες από την Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την πολιτεία Ουάσιγκτον και το όργανο του νόμου μετρά την απόσταση από το μαγιό- φούστα, μέχρι το γόνατο.

Σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να είναι 6 ίντσες. Περίπου δεκαπέντε πόντοι. Αν ήταν κοντύτερο, όφειλε να διώξει τις κυρίες από την παραλία.

 

 

mesure 2

Αυτή η φωτό είναι από το Πάλμ Μπιτς. Η στάση της κοπέλας και του αστυνομικού δε χρειάζεται ιδιαίτερη περιγραφή. Η εικόνα μιλάει μόνη της. Αν κρίνουμε από την απόσταση του μαγιό σε σχέση με το γόνατο, η κοπέλα εκείνη τη μέρα δεν κολύμπησε.

 

mesure 3Αυτή η φωτογραφία είναι από το Σικάγο. Το αστέρι στο αριστερό πέτο της μαυροφορούσας κυρίας, δείχνει ότι είναι άνθρωπος του νόμου, που μάλλον σουλουπώνει την κοπέλα.

mesure 6Αυτές οι δύο κοπέλες, ήσυχα και ωραία, απομακρύνονται, καθώς όπως φαίνεται ολοκάθαρα, τα μαγιό τους είναι προκλητικά!

 

mesure 5Αυτή η σκηνή δεν θέλει ιδιαίτερη εξήγηση. Η ξεδιάντροπη έπρεπε να απομακρυνθεί, αλλά αντιστάθηκε. Κατά συνέπεια, η κλούβα είναι η μόνη λύση, αν το όργανο καταφέρει να την κουμαντάρει. Δεξιά, μια άλλη κοπέλα παρακολουθεί  έντρομη, περιμένωντας τη σειρά της. Πως θα έπρεπε να  είναι ντυμένες; Η απάντηση στην επόμενη φωτογραφία, όπου απεικονίζονται κοπέλες και άνδρες με το σωστό μήκος υφάσματος. Μη σας παραξενεύει ότι οι άνδρες φοράνε φούστες. Ήταν η μόδα τέτοια.

mesure 4

 

Στην Ελλάδα, παρόμοιο μέτρο εφάρμοσε ο Πάγκαλος κατά τη δικτατορία του, αλλά όχι στην παραλία. Το μέτρο αφορούσε τις φούστες και δεν έγινε παρά ένα μέτρημα σε ένδυμα δεσποινίδος και στη συνέχεια ο νόμος έμεινε ανενεργός.

 

 

http://www.mixanitouxronou.gr/ti-akrivos-metrai-o-kirios-sta-podia-tis-despinidos-sas-thimizi-kati-apo-tin-elliniki-istoria/#sthash.co86mnkO.dpuf

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ