Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σήριαλ η πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ – Εξοπλίζει την νέα παιδιατρική κλινική των Γρεβενών ο Δημήτρης Παπαιωάννου

Δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας η ομάδα των παλαιμάχων του ΠΥΡΣΟΥ, ενώ αντίθετα ο Αι Γιώργης δήλωσε συμμετοχή.

Ολοι θα θυμόμαστε τα προηγούμενα χρόνια όπου η ομάδα παλαιμάχων ήταν δραστήρια σε όλους τους τομείς με τράπεζα αίματος και με εκδηλώσεις. Κακόβουλα σχόλια ακούγονται ότι μόλις κόπηκαν οι επιχορηγήσεις όλα τελείωσαν. Εμείς όμως δεν υιοθετούμε τα εν λόγω σχόλια.

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη για το επεισόδια και την εισβολή φιλάθλων και επισήμων στο γήπεδο και επίσημα στον αγώνα ΠΥΡΣΟΥ – Βέροιας εκτός αν και πάλι πάρει αναβολή.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον διαιτητή Κώστα Τσέτσιλα ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής της Κύμης Δημήτρης Τσιάτσιος στον αγώνα Μακρυχωρίου – Κύμης 0-2. Παρότι ο Τσιάτσιος δέχτηκε κίτρινη κάρτα, στην στήλη μας, τόνισε ότι ο Τσέτσιλας θα αγωνιστεί σύντομα στην σούπερ λίγκα.
Σήριαλ τείνει να γίνει η πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ, έχουν περάσει περίπου δεκαπέντε μέρες από την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Λέτσιο, και μέχρι στιγμής η ομάδα παραμένει χωρίς προπονητή.
Τι περιμένει η διοίκηση των πρασίνων και δεν προσλαμβάνει προπονητή, πρέπει να έχει προβλήματα η ομάδα και μετά θα προσλάβει;
Την πρώτη του νίκη στην Β Εθνική σημείωσε προχθές Δευτέρα ο Απόλλων Καλαμαριάς όπου επικράτησε του Πιερικού στην Κατερίνη με 1-0, προπονητής όλοι γνωρίζουμε είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Με το δεξί επίσης ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατώντας της Γλυφάδας με το ευρύ σκορ 4-1.
Το πρόσωπο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Α κατηγορία της ΕΠΣ ήταν ο Κουτσαλιάρης του ΑΓΟ Δήμητρας ο οποίος σημείωσε και τα έξι τέρματα της ομάδας του στον αγώνα με την Κιβωτό.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές την Κυριακή στο Σούπερ 28 και στην εκπομπή Αθλητικοί Παλμοί ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΥΡΣΟΥ Πατσιούρης Δημήτρης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα των πρασίνων και την πορεία του πρωταθλήματος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΥΡΣΟΥ κάλεσε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισητήρια διαρκείας δείχοντας έτσι την αγάπη τους προς την αγαπημένη ομάδα τους.

Εφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα του τέως προπονητή του ΠΥΡΣΟΥ Θωμά Χαντάβα, η στήλη απευθύνει τα συλληπητήρια στους οικείους της.

Προχθές ξεκίνησε η λειτουργία της νέας Παιδιατρικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών που τόσο έλειπε από τα Γρεβενά. Ετσι οι γονείς των μικρών παιδιών δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν σε γειτονικά Νοσοκομεία για περίθαλψη των παιδιών τους.

Κοντά στα Γρεβενά και όχι μόνο στον ΠΥΡΣΟ βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαϊωάνννου. Ο Γρεβενιώτης επιχειρηματίας δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη προς τους συμπατριώτες τους προσφέροντας στην νέα παιδιατρική κλινική τηλεοπτικές οθόνες ενισχύοντας έτσι τον εξοπλισμό της κλινικής που τόσο χρήσιμος είναι για τα μικρά παιδιά που υποφέρουν.

Κ.Μ

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Σταμπουλίδη υπηρεσιακού προπονητή που τείνει όμως να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για καιρό παρότι ακούγονται διάφορα ονόματα. Επικρατέστερος είναι ο Σωτήρης Μαυροδήμος, πρέπει όμως η διοίκηση να το ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και μάλιστα γρήγορα διότι ο Πυρσός είναι ένα ιστορικό σωματείο και χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό και δεν θέλει πειραματισμούς. Την Κυριακή  οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ τον Όλυμπο Κέρκυρας και φυσικά θέλει ακόμη ένα τρίποντο,  πάντα με την συμπαράσταση των φιλάθλων.

Κ.Μ

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Πρεμιέρα είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ τόσο στην  Α΄Κατηγορία όσο και στην δεύτερη κατηγορία. Στην Α΄ επικράτησαν  τα λεγόμενα φαβορί, τα Αεράτα είχαν εύκολο απόγευμα, κέρδισαν την ΑΕΠ με 4-1, ο κτηνοτροφικός Αστέρας στο υποτιθέμενο ντέρμπι επικράτησε του Κεραυνού Μεγάρου στο Μέγαρο με σκορ 5-0, ο Άρης Καρπερού  κέρδισε την Παλιουργιά με σκορ 4-1 ενώ Σειρήνα και Δεσκάτη μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ 1-1. Τέλος η Δήμητρα πέρασε σαν  σίφουνας από το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου όπου φιλοδώρησε την Κιβωτό με έξι τέρματα τα οποία σημείωσε ο Κουτσαλιάρης ο οποίος αναδείχθηκε το πρόσωπο της αγωνιστικής . Στην Β΄ Κατηγορία ο Ηρακλής Ελάτου προχθές το Σάββατο ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, κέρδισε την Ποντινή με 5-1, ο Άρης Μηλιάς επέστρεψε στο πρωτάθλημα με νίκη, ως γνωστόν πέρυσι δεν είχε δηλώσει συμμετοχή, νίκησε την Κοκκινιά με 3-1. Τέλος ο Τριφυλλιακός κέρδισε το  Παλαιοχώρι με  3-2.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνικής

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Χασιώτη, έτσι μετά το ρεπό τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου αντιμετωπίζουν το Άργος στο κλειστό γυμναστήριο εκεί όπου ο Γιάννης Χασιώτης αναμένεται να βγάλει  πιο πολλά συμπεράσματα από τους παίκτες αν και στα μέχρι στιγμής στα  φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα έχει άποψη για κάθε μπασκετμπολίστα.

Κ.Μ

 

Βόλει

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθει  προχθές στα Τρίκαλα η ομάδα βόλεϊ του γυμναστικού Συλλόγου κέρδισε με 3-2 και έδειξε ότι βρίσκεται πανέτοιμη για το πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου. Την Παρασκευή η ομάδα του Γυμναστικού συλλόγου αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας τα Τρίκαλα ενώ την Κυριακή αγωνίζεται  στην Θεσσαλονίκη με τους  Μακεδόνες.

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ