Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία

«Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ»

«Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι είμαι απέναντι σε κάθε ακραία συμπεριφορά, απ’ όπου κι αν προέρχεται» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την ακριτική Φλώρινα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία. «Άλλοι είναι αυτοί που καταδικάζουν επιλεκτικά ενώ τόσα χρόνια υιοθετούν τους κουκουλοφόρους που καίνε και καταστρέφουν πόλεις, περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. Κάποιοι δείχνουν πως είναι τρομοκρατημένοι γιατί η παρουσία μου λειτουργεί καταλυτικά και οι ψηφοφόροι τους επιστρέφουν στη ΝΔ καθώς οι περιοδείες μου στη Βόρεια Ελλάδα αποδίδουν καρπούς. Και αυτό το ξέρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ο Π. Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ασπάστηκε τις ιδέες της Χρυσής Αυγής. «Παραποίησαν τις δηλώσεις μου για πολλοστή φορά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις μου έχω ζητήσει την επιστροφή στη ΝΔ των πολιτών που ψήφισαν  άλλα κόμματα.  Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα επικεφαλής του εκλογικού αγώνα στη Μακεδονία και τη Θράκη είπα ότι απευθύνομαι στους ανώνυμους και όχι στους επώνυμους των κομμάτων. Εγώ απλά θέλω να επιστρέψουν τα αδέλφια μου στη Νέα Δημοκρατία».

To Σάββατο, πρώτη ημέρα της περιοδείας του Π. Ψωμιάδη στη Δυτική Μακεδονία, έτυχε θερμής υποδοχής από κομματικά στελέχη, εκπροσώπους τοπικών φορέων και πολίτες των Γρεβενών. Τον επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκαν  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο βουλευτής  Γρεβενών Μίλτος Κοψαχείλης.

Συνοδευόμενος  από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γρεβενών, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε την αντιπεριφέρεια Γρεβενών όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, συζήτηση με τον δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη, βόλτα σε κεντρικά σημεία της πόλης και περιοδείες στα χωριά Βατόλακκος, Μηλιά, Άγιος Γεώργιος και Κιβωτός.

 

«Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας»

Στις ομιλίες του κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι βέβαιη. «Μεταφέρω μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζει όλον τον κόσμο, όλοι επιστρέφουν στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» ανέφερε, προσθέτοντας πως «αυτός ο αγώνας δεν είναι κομματικός, αλλά αγώνας για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας και για την εθνική μας κυριαρχία».

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως οι πολίτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από τις τυχοδιωκτικές υποσχέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  και των συνιστωσών του. «Δώδεκα φωνές, δώδεκα προσωπεία. Ποιο να πιστέψεις;» αναρωτήθηκε και κατέληξε: «Με την Ελλάδα δεν παίζουμε. Η χώρα χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση, όχι μαθητευόμενους μάγους. Είναι εύκολο να υπόσχεσαι. Το δύσκολο, όμως, είναι να πράττεις».

Μετά τα Γρεβενά ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε στην Καστοριά όπου επισκέφθηκε, για συμβολικούς λόγους, ένα εργοστάσιο γούνας το οποίο έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. «Με την παρουσία μου εδώ θέλω να στείλω σαφές μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει προτεραιότητα στη λήψη μέτρων για να στηρίξει τις υγιείς επιχειρήσεις, να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας και να δώσει ανάσα ζωής στις τοπικές οικονομίες» είπε.

 

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς Δημήτρη Καραμανίδη, έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ, όπου ενημερώθηκε για το πλούσιο και πολυσήμαντο έργο της Μητρόπολης καθώς 240 οικογένειες σιτίζονται καθημερινά στα συσσίτιά της.

Αμέσως μετά ο Π. Ψωμιάδης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπου δεσμεύτηκε πως θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προς τον Αντώνη Σαμαρά ώστε η κυβέρνησή του να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για το θέμα της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, που απασχολεί ιδιαίτερα τους νομούς της Μακεδονίας.

Ακολούθησε περιοδεία στα ακριτικά χωριά του νομού Καστοριάς όπως το Καλοχώρι, η Μεσοποταμία, οι Κομνηνάδες, το Χιονάτο, η Οινόη, η Πεντάβρυσος, η Τσάκωνη, το Άργος Ορεστικό και η Κλεισούρα, ενώ έφτασε μέχρι τη Διποταμία, στην Ελληνο-Αλβανική μεθόριο, όπου επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο που βρίσκεται στην περιοχή.

Από τη Διποταμία ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε πως «οι Έλληνες των συνόρων πρέπει να πάψουν να νιώθουν απροστάτευτοι και ξεχασμένοι. Έχουν χορτάσει από παχιά λόγια, έχουν χορτάσει από υποσχέσεις. Τους έχουμε αφήσει στο έλεος του Θεού, να υποφέρουν από τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήθελε να καταργήσει και τα τελευταία στρατιωτικά φυλάκια στην περιοχή. Η επόμενη ημέρα είμαι βέβαιος πως θα είναι πιο αισιόδοξη για αυτούς τους ακρίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σήμερα, Κυριακή, ο κ. Ψωμιάδης συνέχισε την περιοδεία του από το Λέχοβο ενώ στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Δημητρόπουλο,  βρέθηκε στη Φλώρινα όπου, μετά τον εκκλησιασμό στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και ακολούθησε συγκέντρωση στελεχών της τοπικής ΝΟΔΕ.

 

«Κάποιοι θέλουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας»

Στις ομιλίες του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Φλώρινας ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο εθνικό θέμα των Σκοπίων δηλώνοντας πως «κάποιοι θέλουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας. Κάποιοι ανοίγουν την πόρτα στη σκοπιανή προπαγάνδα. Ας το καταλάβουν, εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι Μακεδονία. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να υποστείλει τη Μακεδονία μας από τον ιστό της Ελλάδος ούτε να παίζει περίεργα παιχνίδια στις πλάτες της Ελλάδας».

Η περιοδεία του κ. Ψωμιάδη συνεχίστηκε στο Αμύνταιο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη και περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, ενώ η παρουσία του στο νομό Φλώρινας ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα χωριά Λεβαία, Φιλιώτας και Μανιάκι.

 

«Εθνικής σημασίας η Δ.Ε.Η.»

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Ψωμιάδη στο νομό Κοζάνης ήταν η Πτολεμαΐδα και ακολούθησε επίσκεψη του στην πόλη της Κοζάνης όπου έδωσε πάλι συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. και μίλησε στα στελέχη της ΝΟΔΕ. Ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα  της Δ.Ε.Η: «Η προσωπική μου άποψη ως Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι πως δεν πρέπει να ξεπουληθεί η εθνική περιουσία όπως είναι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Πρόκειται για μια επιχείρηση στρατηγικής και εθνικής σημασίας. Δεν μπορούμε να την ξεπουλήσουμε για ένα κομμάτι ψωμί».

Επικεντρώθηκε ακόμη και στο θέμα του Φ.Π.Α. όπου τόνισε πως «η μείωση του από 23% σε 9% θα λειτουργήσει ως οξυγόνο για τις επιχειρήσεις εστίασης». Ακόμη σημείωσε πως έχει ζητήσει προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη της οικοδομής. «Ανάσα στον κλάδο της οικοδομής θα σημαίνει ανάσα για χιλιάδες εργαζόμενους που έχουν να κάνουν μεροκάματο εδώ και μήνες» κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ