Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πώς κόβεται το facebook;

Άπειρες φορές παραδέχτηκες ότι χάνεις πολλές ώρες σερφάροντας στο facebook και έχεις δηλώσει ότι μόνο με ηλεκτροσόκ θα το έκοβες. Πρόσεχε τι εύχεσαι…

Υπάρχουν δύο υποψήφιοι διδάκτορες (οι Ρόμπερτ Μόρις και Νταν ΜακΝταφ) στο MIT Media Lab, οι οποίοι κατασκεύασαν μια συσκευή που ρίχνει ηλεκτροφόρα τάση σε κάποιον, στην περίπτωση που «χαθεί» μέσα στο facebook. Αυτή η συσκευή ονομάζεται Pavlov Poke – προφανώς εις μνήμην των σκύλων του Pavlov και του πειράματός του. Φυσικά και δεν υπάρχει κίνδυνος, απλώς η διοχέτευση τάσεως σε «ξυπνάει» από τον λήθαργο και σε απομακρύνει από το γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης – ναι, σου κάνει ένα poke με ρεύμα!

Η εν λόγω συσκευή συνδέεται στο πληκτρολόγιο και καταγράφει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Μόλις μπεις στο facebook και ξεπεράσεις τον ορισμένο -από πριν- χρόνο περιήγησής σου, τρως ένα μίνι ηλεκτροσόκ για να συνέλθεις. Και, ναι, έχει αποτέλεσμα. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι καθηγητές, έπειτα από πολλά βολτ που έφαγαν κατά τις δοκιμές τους, δεν έμπαιναν πια τόσο συχνά στο «φατσοβιβλίο». Άλλωστε, πώς να μπεις με το μαλλί που θα έχει σγουρύνει από το ρεύμα;

Κι αν δεν μπορείς, τελικά, να απεξαρτηθείς, τι κάνεις; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει η option να σε βρίζουν κάποιοι και να σε εξευτελίζουν, μέχρι να απαλλαγείς από το πάθος σου. Βάζεις μια αγγελία και προσφέρεις δουλειά σε κάποιον/κάποια που -μόλις ξεπεράσεις τον χρόνο, φας ηλεκτροσόκ και συνεχίζεις να κάνεις like και share- θα ειδοποιείται αυτόματα, θα σε παίρνει τηλέφωνο και σου τα χώνει τόσο πολύ, θα σε κάνει τόσο «σκουπίδι» με αυτά που θα σου λέει, (get a life, ρε…) που δε θα αντέχεις τις προσβολές και θα κλείνεις αμέσως το facebook.

Και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε δουλειά οι ίδιοι, πόσο μάλλον να προσλάβουμε κάποιον, ας μείνουμε μόνο στο κομμάτι που αφορά στο ηλεκτροσόκ, προκειμένου να απεξαρτηθούμε. Μη γελάς, το πανεπιστήμιο του Σικάγο απεφάνθη ότι η εξάρτηση από τα λογής κοινωνικά δίκτυα είναι πιο ισχυρή από την έξη που δημιουργεί το κάπνισμα και το ποτό.

 

 

protagon.gr

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ