Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός- Καστοριά 3-1

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχοντας καλύτερο παίκτη τον Άκη Γεωργίου ο Πυρσός επικράτησε της Καστοριάς με σκορ 3-1. Οι πράσινοι ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με τα τρία τέρματα που πέτυχαν. Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο και έτσι αποχαιρέτησαν τους φιλάθλους στο τελευταίο ματς στο ΔΑΚ για την φετινή χρονιά και το προτελευταίο για το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι τώρα μόλις στο 7΄ο Γεωργίου έκλεψε την μπάλα από τον Αναγνωστόπουλο, πέρασε ωραία τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ  1-0. Στο 10΄σέντρα ακριβείας του Δούμα στον Γεωργίου ο οποίος με καταπληκτικό σουτ άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα Σίσκο κάνοντας το 2-0 αποσπώντας φυσικά το χειροκρότημα των φιλάθλων. Στο 30΄ο Γεώργιου  με μακρινή σέντρα έβγαλε μόνο του τον Δούμα στην περιοχή ο οποίος σούταρε δυνατά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Στο 40΄ο Γεώργιου με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή σούταρε όμως άουτ. Στο 44΄ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Καστοριά είδε ανατροπή του Μαντζάνα από τον Χερίδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζώτζης απέκρουσε ο Σιόλας βοηθούμενος από το δοκάρι. Στο 45΄ο Μαντζάνας από πλάγια εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και μείωσε το σκορ κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρσός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και  στο 52΄ ο Τζώτζης μπήκε μόνος του στην περιοχή σούταρε απέκρουσε εκπληκτικά ο Σιόλας. Στο 77΄ο Γεωργίου με μακρινό σουτ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίο ήταν σε ετοιμότητα απέκρουσε. Στο 83΄ο Ελευθερίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ήταν δεύτερη κίτρινη για διαμάχη με τον τερματοφύλακα αλλά παρότι έμεινε με δέκα παίκτες ο Πυρσός συνεχίζει να πιέζει και στο 89΄ δυνατό μακρινό σουτ του Δελημπαση  έφυγε  μόλις δίπλα από το δοκάρι και φτάνουμε στο 91΄όπου με σέντρα του Γεώργιου στον Δούμα ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Καλύτεροι παίκτες από τον Πυρσό Γεωργίου- Δούμας- Δελημπάσης- Κοτσατίσογλου χωρίς φυσικά να υστερήσει κανείς. Απαράδεκτη η διαιτησία του κ. Ρούσου από την Πρέβεζα που εκνεύρισε αδικαιολόγητα τους παίκτες του Πυρσού σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Συνθέσεις:

Πυρσός. Σιόλας, Χερίδης, Ελευθερίου, Κοτσατίσογλου (87΄Χαραλαμπίδης B.), Αλεξανδρίδης (67΄Στεφόπουλος), Μπόλος, Γεωργίου, Καραλίβανος (59΄Χαραλαμπίδης Θ.), Τζιώρας, Δούμας, Δελημπάσης.

Καστοριά. Σίσκος, Γκούρλιας (88΄Τομόπουλος), Τάντσης, Μπαϊρακτάρης, Αναγνστόπουλος, Σαββαϊδης, Τσαμτσάκης, Πετρόπουλος (89΄Καρανάσιος), Αλεξανδρίδης, Τζώρτζης, Μαντζάνας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ