Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός Γρεβενών: Κέρδισε αλλά…

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασία του ο Πυρσός παρουσία περίπου 150 φιλάθλων επικράτησε του  Κτηνοτροφικού Αστέρα με 2-1, παρά την επικράτησή τους οι πράσινοι παρουσίασαν αρκετές αδυναμίες οι οποίες θα καλυφθούν μέσα από την δουλειά που θα γίνεις στις  προπονήσεις αλλά  και με τις μεταγραφές που απατούνται για την ενίσχυση τους σε συγκεκριμένες θέσεις. Στο προχθεσινό φιλικό ο Πυρσός βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Αστέρα να παίρνει το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Ρόβα στο  26΄. Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πυρσός κέρδισε πέναλτι με τον Τζερεμέ που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κοσμίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 46΄με πανέμορφη κεφαλιά του Κυριακίδη.

Πυρσός: Αλεξίου- Θεοχαράκης- Κυριακίδης- Ρόβας- Κοτσατίσογλου- Ιωαννίδης- Μπόλος- Τζερεμές- Κοσμίδης- Δούμας- Σπανίδης. Έπαιξαν και οι Τσιαρσιώτης- Καραγιάννης- Γεωργίου- Βιτορίνο- Χερίδης- Παντέρης.

 

Κτηνοτροφικός Αστέρας: Αποστολίδης- Ρόβας- Καραπάς- Παπαϊωάννου- Βανδής- Ξάνθος- Πιπέργιας- Χαντάβας- Παπαστεργίου- Μπερμπανές- Σιούλας. Έπαιξαν και οι Τσιουπλίκας- Βλάχος- Καραγιάννης.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ

Σε φουλ ρυθμούς διεξάγεται η προετοιμασία του Πρωτέα ενόψει τω αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος τεχνικός Γιάννης Χασιώτης αισθάνεται ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι μπασκετμπολίστες στις προπονήσεις παρότι το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι δύσκολο. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση ενός πλει μέικερ, φυσικά να ταιριάζει στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και τον Πρωτέα. Τέλος κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας που τιμώνται στην τιμή των 20 ευρώ  και όλοι πρέπει να σπεύσουν να τα προμηθευτούν ώστε να βοηθήσουν την ομάδα του Πρωτέα στην προσπάθεια που κάνει να διακριθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά  το πρωτάθλημα της ενοποιημένης Γ΄ και Δ΄ Εθνικής. Οι πράσινοι ξεκίνησα την προετοιμασία τους πριν  λίγες μέρες και όλοι προσδοκούμε να δούμε έναν Πυρσό δυνατό σε όλους τους τομείς. Η νέα διοίκηση που ανέλαβε καλείται να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των φιλάθλων. Δύσκολο εγχείρημα θα το δούμε και θα το παρακολουθήσουμε στην πορεία. Οι επενδυτές υποσχέθηκαν μεταγραφές, άλλωστε με το υπάρχον υλικό δεν γίνεται τίποτα, ο Πυρσός θέλει ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά, χρειάζεται έναν ηγέτη στο κέντρο όπως επίσης ένα αμυντικό με προσωπικότητα και ένα γκολτζή. Η διοίκηση πρέπει να τρέξει αυτά τα θέματα γρήγορα και με αποτελεσματικότητα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ