Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός Γρεβενών: Η αδιαφορία και η Γενική Συνέλευση που δεν έγινε ποτέ …

Πυρσός

Δεν υπάρχουν εξελίξεις ως προς το διοικητικό κομμάτι στην ομάδα του Πυρσού , επικρατεί στασιμότητα σε όλα τα θέματα και η ανησυχία είναι έκδηλη στους φιλάθλους και  στους ποδοσφαιριστές. Ακούγεται ότι θα διεξαχθεί γενική συνέλευση , αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο . Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή θα έχουμε ευχάριστα νέα για την αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών αλλά πρέπει να ενωθούν όλοι οι Γρεβενιώτες ώστε να γίνει κάτι θετικό , διότι την νέα αγωνιστική περίοδο η χρονιά θα είναι δύσκολη διότι απαιτούνται οικονομικοί πόροι ώστε η ομάδα να λειτουργήσει , πρέπει να βρεθούν επενδυτές που να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους με τα ψέματα και με τα ωραία λόγια δεν γίνεται τίποτε.

 

Στις 12 Ιούνη θα διεξαχθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών , με θέμα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας υποβλήθηκε προχθές Τετάρτη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο , ο μπασκετμπολίστας του Πρωτέα Μουράτογλου.

Η διοίκηση του Πρωτέα και ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Πενλίδης ευχαριστούν τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Σημαδόπουλο , τον γιατρό χειρούργο  κ. Γιάννη Ζηκόπουλο και το ιατρικό προσωπικό για την φροντίδα που παρείχαν στον αθλητή του Πρωτέα.

Στη Πολωνία βρίσκεται με την Εθνική ομάδα Νέων όπου είναι γενικός αρχηγός ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού , που ανησυχούν για την ομάδα και για το τι θα συμβεί , πολλά ακούγονται και η νυν διοίκηση μέχρι στιγμής δεν τοποθετούνται επί του θέματος.

Με επιτυχία  συνεχίζεται το τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5*5 της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων , καθημερινά οι φίλαθλοι παρακολουθούν τα παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απολαμβάνοντας ποδόσφαιρο ποιότητας.

Με την ομάδα της Φλώρινας αγωνίζεται την Κυριακή για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ενοποιημένη κατηγορία ο Καμβουνιακός Δεσκάτης.

Εντυπωσιάζει στους αγώνες στίβου ο 16χρονος Κοτίτσας της Δεσκάτης , ένας αθλητής υψηλού επιπέδου που προχθές στην Θεσσαλονίκη πέτυχε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Εδώ πρέπει να ομολογήσουμε την πολύ καλή  δουλειά που γίνεται στον σύλλογο στίβου της Δεσκάτης, με προπονητές υψηλού επιπέδου και το κυριότερο οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδανικές συνθήκες , το γήπεδο της Δεσκάτης διαθέτει ταρτάν από το 2002.

Σε δηλώσεις στο σούπερ 28 , ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Τσιάτσιος τόνισε ότι για την ομάδα του Πυρσού η μόνη λύση είναι ο Δημήτρης Παπαιωάννου , πρέπει να το καταλάβουν όλοι τόνισε.

Σε λίγες μέρες από 20 μέχρι 24 Ιούνη θα διεξαχθεί στην πόλη μας και στο κλειστό γυμναστήριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει να γίνουν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, ώστε οι αποστολές των ομάδων και οι φίλαθλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην Νετ ο ποδοσφαιριστής Φάνης Γκέκας, ο οποίος διεξάγει μια αξιόλογη καριέρα στην Ευρώπη ,στην  Γερμανία όπου είχε βγει πρώτος σκόρερ και την φετινή περίοδο πήρε από το χέρι την τουρκική ομάδα Ακχισάρ που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και παρέμεινε στην κατηγορία.

Πριν λίγα χρόνια γνωστός προπονητής της πόλης μας χλεύαζε τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή όπου τόνισε ότι στο χωριό μας έχουμε ένα σκυλί που τον λένε Γκέκα.

Προπηλακίστηκε προχθές ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο με 2-1. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες τους χάιδευε τα αυτιά , έδιωξε τον πετυχημένο προπονητή Δώνη   και πήρε τον άπειρο Γεωργιάδη και ιδού τα αποτελέσματα.

Πρώτο θέμα καθημερινά στα κανάλια και φυσικά στα κόμματα της αριστεράς είναι οι υπεράριθμοι  υπάλληλοι  της Ερτ, τους οποίου πληρώνει για χρόνια ο ελληνικός λαός από το υστέρημα τους και μάλιστα όλοι τους προσλήφθηκαν με κομματικά κριτήρια αμειβόταν και αμείβονταν πλουσιοπάροχα.

Την στιγμή που στον ιδιωτικό τομέα 1.500.000 άνεργοι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με ψίχουλα , μάλιστα οι πιο πολλοί δεν παίρνουν ταμείο ανεργίας.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ