Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πρώτη η ΑΕΚ στα Play Off , ακολουθούν ΠΑΟΚ και Παναθηναικός

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ πέρασε η ΑΕΚ μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο. Ακολουθούν με ένα βαθμό διαφορά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 1:0

Πιο φρέσκια εμφανίστηκε η ΑΕΚ στη μετα-Κύπελλο εποχή και ήταν αυτή που επικράτησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Με καλή κυκλοφορία στο κέντρο χάρη στα τρεξίματα του Μάκου και τις καλές τοποθετήσεις του Ντιόπ οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο και έφταναν με σχετική ευκολία στην περιοχή του Γιακούποβιτς.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου “κατάφερε” να εκπλήξει δυσάρεστα αφού παρουσιάστηκε νωθρός και μακριά από τα στάνταρ του δείχνοντας ότι επηρεάστηκε από την περίπου 20ήμερη αποχή του από την αγωνιστική δράση.

Κάποια ξεσπάσματα του Μπρέσκα που εκμεταλλευόταν τις προωθήσεις του Λαγού στην επίθεση, αλλά και του Μόνχε δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Η εικόνα του πρώτου 45λέπτου ικανοποίησε απόλυτα τον Μανόλο Χιμένεθ που είδε την έμπνευσή του, τον Λεονάρντο προωθημένο, να δικαιώνεται όταν ο Βραζιλιάνος, μετά από βαθιά πάσα του Δέλλα, κέρδισε το πέναλτι από τον Σέλεζι στο 37ο λεπτό και το μετέτρεψε σε γκολ εκτελώντας εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε με μεγαλύτερη διάθεση από τους γηπεδούχους και η υπεροχή του λίγο έλειψε να καρποφορήσει στο 55΄ όταν ο Μπρέσκα και Μαρτίν θυμήθηκαν την παλιά τους τέχνη, ο πρώτος έβγαλε σέντρα ακριβείας αλλά ο επερχόμενος Μαρτίν δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ στο τετ α τετ με τον Σάχα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να ανέβουν περισσότερο στο γήπεδο για την ισοφάριση άφησαν όμως χώρους στους παίκτες της ΑΕΚ που με τον Γκερέιρο και τον Μπαχά δημιούργησε τουλάχιστον δυο ευκαιρίες για να πετύχει το 2-0 με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι στο 85ο λεπτό.

Aυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Βόλου τη φετινή σεζόν και το πρώτο παιχνίδι που δεν δέχεται γκολ από τους “ερυθρόλευκους”.

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Νίκος Γεωργέας, Τραϊανός Δέλλας, Γρηγόρης Μάκος, Περέιρα Λεονάρντο (61′ Παντέλης Καφές), Μαδέρα Μίτσελ, Παναγιώτης Λαγός, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Ναμπίλ Μπαχά (86′ Ισμαέλ Μπλάνκο), Νίκος Λυμπερόπουλος (33′ Ρότζερ Γκερέιρο )

Ολυμπιακός Βόλου:

Έλντιν Γιακούποβιτς, Χαβιέ Τομάς, Λεάντρο Άλβαρεζ, Καλίφα Σανκαρέ, Ζόλταν Σζέλεσι, Νοέ Ακόστα, Παύλος Μητρόπουλος, Στάθης Ρόκας (89′ Κρίστιαν Νέμεθ), Βιθέντε Μόνχε (46′ Ηλίας Σολάκης), Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν, Μάριο Μπρέσκα

ΠΑΟΚ – Παναθηναικός

Με δημιουργό τον Βιεϊρίνια και εκτελεστές τους Αθανασιάδη και Ελ Ζαρ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Ο Σισέ το γκολ για το τριφύλλι.

Οι μπουνιές του Χάβου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και οι γκριμάτσες του Φερέιρα -στις κραυγές που έβγαζε κατά διαστήματα ο Πορτογάλος- αποδίδουν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου της Τούμπας, που σε πολλά διαστήματα είχε σημάδια αγγαρείας.

Μόλις δύο σουτ του Σισέ -που λόγω καλής θέλησης- τα ονομάζουμε ευκαιρίες ήταν ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Για τον ΠΑΟΚ ο απολογισμός ήταν ακόμη φτωχότερος, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά μας θύμισε μόνο μια φορά την παρουσία του Τζόρβα στον αγώνα, και αυτή από εκτέλεση κόρνερ και ωραίο σουτ του Τσιρίλο στην κίνηση.

Στο δεύτερο μέρος, άλλαξαν όλα, προς το καλύτερο. Ο αγώνας απέκτησε ρυθμό και αυτό σε μεγάλο βαθμό στηρίχθηκε στην άνοδο του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Η τριάδα των Βιεϊρίνια-Ίβιτς-Σαλπιγγίδη λειτούργησε εξαιρετικά τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.

Σε μια τέτοια ανάπτυξη, από τα άκρα, ο Βιεϊρίνια που έκανε ότι ήθελε τον Ιωαννίδη, έφερε την μπάλα στην μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Βύντρα στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστρωσε στον Αθανασιάδη και αυτός με άμεση και ενστικτώδη αντίδραση έπιασε ένα αριστερό γυριστό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ, συνέχισε τη δράση και από τη στιγμή που δεν ερχόταν αντίδραση, ήρθε το 2-0. Αφετηρία ήταν και πάλι ο Βιεϊρίνια ο οποίος βρήκε με κάθετη πάσα τον Ελ Ζαρ και ο Μαροκινός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Τζόρβα.

Σ’ εκείνο το σημείο, ήρθε η αφύπνιση του Παναθηναϊκού, η οποία είχε δημιουργό τον Βύντρα και εκτελεστή τον Σισέ. Ο Γάλλος με άλμα σε σωστό χρόνο έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Βύντρα και μείωσε σε 2-1.

Στο διάστημα μέχρι το φινάλε του αγώνα ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους στην κόντρα και έχασε δύο σπάνιες ευκαιρίες με τον Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος, αρχικά διέσχισε το μισό γήπεδο μόνος, πέρασε και τον Τζόρβα αλλά την κρίσιμη ώρα πλάσαρε εξαντλημένος από δυνάμεις δίνοντας το περιθώριο στον Ιωαννίδη να κάνει προβολή απομάκρυνσης. Στο 92′ μετά από ασίστ του Βιεϊρίνια το πλασέ του Μουσλίμοβιτς από τη μικρή περιοχή απομάκρυνε ο Τζόρβας.

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπρούνο Τσιρίλο, Μασιέλ Λίνο, Ουέλιλτον Αραούζο Ετο, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ιβιτς, Βίκτορ Βιτόλο, Στέφανος Αθανασιάδης (83′ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (65′ Ναμπίλ Ελ Ζαρ), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Παναθηναϊκός:

Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Γιόσου Σαριέγκι, Στέργος Μαρίνος (55′ Σιντνέ Γκοβού), Κώστας Κατσουράνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σωτήρης Νίνης, Μάτε Σιμάο (65′ Γιώργος Καραγκούνης), Γιώργος Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιμπρίλ Σισέ

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. ΑΕΚ  4 βαθμοί
2. ΠΑΟΚ  3 βαθμοί
3. Παναθηναϊκός  3 βαθμοί
4. Ολυμπιακός Β.  0 βαθμοί


Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ