Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πρωτοφανής ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΥΡΣΟΥ! Για να είναι έγκυρο ένα αποτέλεσμα της ομάδος θα ανακοινώνεται από το Γραφείο Τύπου; – Η απάντηση του grevenamedia.gr

Ανακοίνωση του Πυρσού

Η Διοίκηση και το Γραφείο τύπου του Αθλητικού Συλλόγου “Πυρσός Γρεβενών” αποφάσισαν..:
την έκδοση αδειών εισόδου προς όλα τα τοπικά Μέσα για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα με σεβασμό στο δημοσιογραφικό λειτούργημα και όσους το ασκούν.
Θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα όσοι θα χρειαστείτε διαπίστευση καθώς επίσης το Μέσο που εργάζεστε και τον αριθμό ατόμων (ονομαστικά).
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας, να σας παραχωρήσουμε οποιαδήποτε ενημέρωση ή είδηση του Συλλόγου μας.
Παρακαλούμε να μας στείλετε τα παραπάνω το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 19/09/2013 στο email pirsos.mme@gmail.com προκειμένου να εκδώσουμε τα δελτία εισόδου ή να ενημερώσουμε το σύστημα μας.
Σημείωση: Το κάθε Μέσο φέρει την ευθύνη των λεγομένων και των γραφομένων του ως προς το Σωματείο ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών εφόσον αυτό δεν έχει ανακοινωθεί από το Γραφείο τύπου του Συλλόγου.

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου
“Πυρσός”

  Η απάντηση του grevenamedia.gr

Ίσως να είναι η πρώτη φορά από το 1928,έτος ιδρύσεως της ομάδας, που η Διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ (Γραφείο Τύπου) διανέμει στα τοπικά (ίσως και άλλα) μέσα ενημέρωσης παρόμοια ανακοίνωση!

Προκλητική ως προς το ύφος και πρωτοφανής ως προς το περιεχόμενο της Σημείωσης.

Αναφέρει : «το κάθε Μέσο φέρει την ευθύνη των λεγομένων και των γραφομένων του ως προς το Σωματείο ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών εφόσον αυτό δεν έχει ανακοινωθεί από το γραφείο τύπου του Συλλόγου»

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου «ΠΥΡΣΟΣ»

 

–          Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η κατάπτυστη  αυτή  ΄΄ Σημείωση΄΄ η οποία προσβάλει βάναυσα κάθε επαγγελματία δημοσιογράφο.

–          Σε διαφορετική περίπτωση να εμπλουτιστεί η σημείωση ως εξής:

΄΄Τα video, τα ρεπορτάζ, οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων καθώς και τα σχόλια των φιλάθλων του ΠΥΡΣΟΥ όπως και η περιγραφή ανά λεπτό του κάθε αγώνα θα διανέμονται από το Γραφείο Τύπου. Τέλος κανένα τέρμα του ΠΥΡΣΟΥ δεν θα θεωρείται έγκυρο ή άκυρο εάν δεν ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου του ΠΥΡΣΟΥ»

Υ.Γ.(1): Οι δημοσιογράφοι που είναι μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων και διαθέτουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα (δημοσιογραφική ταυτότητα κ.τ.λ.) δεν χρειάζονται την έγκριση του Γραφείου Τύπου  του Πυρσού για να ΄΄πιστοποιηθεί ΄΄ , πως είναι δημοσιογράφοι…

Υ.Γ.(2): το σκορ, το αποτέλεσμα κα τα τέρματα του ΠΥΡΣΟΥ να ανακοινώνονται από το Γραφείο Τύπου για να θεωρούνται έγκυρα!!!

Υ.Γ.(3): Πιστεύω πως ο συντάκτης  αυτής της ανακοίνωσης του ΠΥΡΣΟΥ ήδη θα έχει  απομακρυνθεί ή θα έχει παραιτηθεί από την θέση του. Διαφορετικά θα πρέπει να αναβαθμιστεί!!!

Υ.Γ.(4): Όσον αφορά τη σύνταξη … της επιστολής, μπορούμε να πούμε πως η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας έχει και τα όρια της.

 

Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ