Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κλείνει το Φθινόπωρο το κολυμβητήριο Γρεβενών; – Προβλημάτισε ο Πυρσός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι

 

Κάτι  πρέπει να γίνει με τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο στο Μερά, πρέπει να βρεθεί κάποιο μηχάνημα ώστε το γήπεδο να πατηθεί διότι ο αγωνιστικός χώρος έχει βαθουλώματα σε αρκετά μέρη.

Πλησιάζουμε προς το Φθινόπωρο και στο Κολυμβητήριο δεν έχει βρεθεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής εναλλακτική λύση και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε τα περσινά, δηλαδή  κλείσιμο κολυμβητηρίου.

Εδώ και ένα μήνα οι διοικούντες του Πρωτέα σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Χασιώτη Γιάννη βρίσκονται σε αναζήτηση ενός πλέι μέικετ, μάταια  όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

 

Ακόμη μία επιτυχημένη διαιτησία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών, μιλάμε για τον αγώνα Άρη- Καλλονή 0-2. Ο παρατηρητής διαιτησίας τον βαθμολόγησε με άριστα.

 

Αυτό δείχνει τις ικανότητές του εν λόγω διαιτητή που όπως όλα δείχνουν θα χριστεί διεθνής το προσεχές διάστημα.

 

Στην πόλη μας βρίσκεται ο Στυλιανόπουλος βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισα.

Ο Στυλιανόπουλος ο οποίος έκανε μία αξιόλογη καριέρα ως ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετά χρόνια διαπρέπει ως προπονητής, λέτε να δούμε κάποια μέρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πυρσού; Διόλου απίθανο.

 

Η ομάδα Καραγιάννια της Κοζάνης θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος δεν τα βρήκε με τον Πυρσό και έτσι υπέγραψε στο συγκρότημα της Κοζάνης.

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές από τα Γρεβενά αγωνίζονται  σε ομάδες της Κοζάνης, Τραυλός- Στεργιόπουλος  τώρα ο Αλεξανδρής και πιθανόν ο τερματοφύλακας Βίδρας,  το δέλεαρ μάλλον τα ευρώ.

 

Προσφυγή κατέθεσε ο Άκης Γεωργίου εναντίον του Ηρακλή για οφειλόμενα τα οποία είναι αρκετά. Ο  Άκης Γεωργίου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στον Ηρακλή, δυστυχώς όμως οι διοικούντες δεν ήταν εντάξει απέναντί του.

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Νίκος Ντινόπουλος. Ο τεχνικός της Βολιώτικης ομάδας Γιώργος Βαζάκας εκφράζεται  κολακευτικά λόγια για  το ταλέντο του 17χρονου Γρεβενιώτη επιθετικού.

 

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωσε που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας σε συνεργασία με την διοίκηση του ΑΓΟ Δήμητρα.

 

Ο Πρόεδρος της Δήμητρας Κώστας Γκούμας και ο τερματοφύλακας Μπαράκας Γιώργος απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για τις χορευτικές τους  ικανότητές του.

 

Αρκετά κενά έδειξε ότι έχει η ομάδα του Πυρσού, ήδη ο τεχνικός των πρασίνων  τα εντόπισε και φυσικά τα συζήτησε με την διοίκηση η οποία κινείται για την απόκτηση πάντα σε συνεργασία με τον Λέτσιο Ανδρέα, τουλάχιστον τρείς με τέσσερις ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

 

Διαφορετικά με τα δικά μας παιδιά δεν γίνεται τίποτα, τα οποία αρκετά πρέπει να δοθούν σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.

 

Ο μέρες κυλούν και στον Πυρσό πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αρκεί μόνον η  διάθεση αλλά και οι πράξεις όσον αφορά το σχεδιασμό  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Διέπρεψε στα γήπεδα μίας  άλλης εποχής που νοσταλγούν όσοι την έζησαν, ο Σάκης  Αναγνώστου συνεχίζει να διαπρέπει και στον επαγγελματικό τομέα.

 

Διατηρεί εδώ και χρόνια μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στην μαγευτική Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

 

Κ.Μ

 

 

Πυρσός

Προβλημάτισε ο Πυρσός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι

Την νίκη σημείωσε ο Πυρσός επικρατώντας με 2-1 του Κτηνοτροφικού Αστέρα παρότι η  ομάδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι ακόμη, δεν ικανοποίησε και δεν έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη και φυσικά χρειάζεται επειγόντως ενισχύσεις διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η Γ΄ Εθνική απαιτεί ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και φυσικά εγνωσμένης αξίας διαφορετικά η ομάδα θα έχει προβλήματα. Η διοίκηση λοιπόν καλείται να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη και να πραγματοποιήσει μεταγραφές διότι με τα ψέματα δεν γίνεται τίποτα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και μάλιστα πρωί βράδυ. Την Πέμπτη ο Πυρσός θα αντιμετωπίσει ξανά στο ΔΑΚ την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα.

Κ.Μ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ