Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απρίλη εκδήλωση της ΤΕ Γρεβενών στο Δημαρχείο με Θέμα: «Οι Δυό Δρόμοι Ανάπτυξης στη Δυτική Μακέδονία».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απρίλη εκδήλωση της ΤΕ Γρεβενών στο Δημαρχείο με Θέμα: «Οι Δυό Δρόμοι Ανάπτυξης στη Δυτική Μακέδονία». Κεντρικός ομιλιτής ήταν ο Γιάννης Βήττας Υποψήφιος Περιφεριάρχης, ο οποίος στην ομιλία του παρέθεσε τους βασικούς άξονες των δύο δρόμων ανάπτυξης που συγκρούονται στην περιοχή , του καπιταλιστικού και αυτού που προτείνει το ΚΚΕ.
Κατέληξε λέγοντας πως «και η περίπτωση της Δυτικής Μακεδονίας αποδεικνύει ότι πλούτος υπάρχει, μόνο που δεν τον καρπώνεται ο παραγωγός του, η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Αντίθετα, τον καρπώνονται τα παράσιτα. Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή με εξασφαλισμένο το δικαίωμα στη δουλειά με συνθήκες ανθρώπινες, με εισόδημα που θα επιτρέπει την ικανοποίηση όλων των αναγκών. Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε σύγχρονες δομές Υγείας, Πρόνοιας, για όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού σε ένα περιβάλλον που θα προστατεύεται με κάθε τρόπο.
Στην εκδήλωση παρέμβαση έκανε η Ντάγκα Παναγιώτα, υποψήφια δήμαρχος Γρεβενών, η οποία έθεσε το πλαίσιο για το πως υλοποιήτε η πολιτική της Ευρωπαικής Ένωσης και της συγκυβέρνησης στο δήμο αλλά και τα μέτρα που αντιπάλεψε η Λαική Συσπέιρωση όλο το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή και τις προτάσεις που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακούφιση των Λαϊκών νοικοκυριών.
Συγκεκριμένα τόνισε: Για μας ένα σύνολο πρωτοβουλιών – παρεμβάσεων – προτάσεων – διεκδικήσεων συγκροτούν τις θέσεις και τη δράση μας όλη αυτήν την περίοδο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, καταπιάστηκαν με τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας, διεκδικώντας συγκεκριμένα μέτρα και αιτήματα για το λαό της πόλης και των χωριών(Χαράτσια, μείωση των τιμολογίων, κατάργηση του τέλους βιολογικού, διακοπές νερού, λειτουργία των αθλητικών δομών, κατάργηση των τροφείων κτλ) . Ο συνδυασμός του ΚΚΕ, η “Λαϊκή Συσπείρωση”, με τη δράση του τίμησε την εμπιστοσύνη αυτών που μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.
Απέναντι στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες της Ευρωυποταγής απαντάμε με την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων, την ανιδιοτέλεια, τις καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος στη χώρα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο, στην Περιφέρεια.
Τέλος ο Τάτσιος Νίκος Υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης ανακοίνωσε τους υποψηφίους Περιφεριακούς Συβούλους οι οποίοι είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):
1. Αργυρόπουλος Αντώνης. Ιδιωτικός Υπάλληλος
2. Καλαιτζίδης Γιώργος. Εργαζόμενος στη ΔΕΗ
3. Καραμήτρος βασίλειος. Δημοτικός υπάλληλος
4. Μπούμπαρη Αικατερίνη. Ελεύθερη επαγγελματίας
5. Ράτζας Νικόλαος. Αγρότης
6. Σαϊτη Σοφία. Δημοτική υπάλληλος
7. Τζιαμπίρη Μαίρη. Υπάλληλος Περιφέριας
8. Τσικρίκης Κώστας. Εργάτης σφαγείων
( από τη φωτογραφία απουσιάζουν η κ. Σαΐτη Σοφία και Μπούμπαρη Αικατερίνη επειδή απουσίαζαν εκτός Γρεβενών)
Στο blog: lasygre.blogspot.com υπάρχει το βίντεο από την εκδήλωση

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ