Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ποιές είναι οι παιδικές σειρές που όλοι αγαπήσαμε;;; (Φώτο)

Κάπου, Κάπως, Κάποτε
Παιδική σειρά με μαριονέτες 26 επεισοδίων διάρκειας 15 λεπτών Πρεμιέρα στην ΕΤ-2 τη Τετάρτη 23 Μαρτίου 1988 Παραγωγή της ΕΤ-2

 

Lassie
Η τηλεοπτική Λάσι οφείλει την ύπαρξή της σε ένα διήγημα του Έρικ Κνάϊτ που γράφτηκε το 1938 με τίτλο «Λάσι γύρνα σπίτι» κι αφηγείται το πείσμα ενός κόλεϊ να επιστρέψει πίσω στα αφεντικά του. Στην Ελλάδα ξεκίνησε να προβάλλεται  στις 23 Δεκεμβρίου 1966  στην τηλεόραση της ΕΡΤ

 

Ροζ Πάνθηρας
Όλα ξεκίνησαν το 1963, όταν ο δημοφιλής σκηνοθέτης Μπλέικ Εντουαρντς θέλησε να βάλει στην ταινία του μια πρωτότυπη εισαγωγική ενότητα και γι’ αυτό ανέθεσε στον Ντέιβιντ ΝτεΠατιέ και στο σκηνοθέτη κινουμένων σχεδίων Φριτζ Φρέλεγκ να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό.Έτσι λοιπόν, το 1964, ο Ροζ Πάνθηρας ξετρύπωσε στην εισαγωγή της ομότιτλης ταινίας του Μπλέικ Έντουαρντς και όχι μόνο έκλεψε την παράσταση… αλλά και τις καρδιές του κοινού, των κριτικών, ακόμα και των απαιτητικών κινηματογραφόφιλων σε ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να αποκτήσει δική του σειρά επιτυχημένων επεισοδίων.

 

Μικρό μου Πόνυ
Μια ομάδα από πανέμορφα, πολύχρωμα πόνυ κατοικούν σε μια μακρινή, ονειρική κοιλάδα. Εκεί ζουν ήρεμα &  αρμονικά.Συχνά, τους επισκέπτεται η Μέγκαν που είναι μια δεκατριάχρονη κοπέλα. Η Μέγκαν παρέα με τα αδέρφια της αγαπούν τα πόνυ γιατί είναι γεμάτα από καλοσύνη, αγάπη & ευγένεια. Όλοι μαζί, θα ζήσουν περιπέτειες πέρα από κάθε φαντασία.
Αστυνόμος Σαΐνης
Ο Επιθεωρητής Σαΐνης ή Αστυνόμος Σαΐνης ήταν μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε  από μια κοινοπραξία μεταξύ της Γαλλίας, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.Θέμα της ένας αδέξιος, απλής ευφυΐας ντετέκτιβ με  όνομα Επιθεωρητής Σαΐνης, ο οποίος είναι ένα ανθρώπινο ον με διάφορα βιονικά εξαρτήματα ενσωματωμένα στο σώμα του. Η εχθρός  του Σαΐνη είναι ο Δρ. Claw, ο ηγέτης μιας σατανικής οργάνωσης, γνωστής ως «M.A.D.»

 

Μάγια η Μέλισσα
Οι περιπέτειες της μικρής και ατίθασης Μάγια και του καλού της φίλου Βίλι. Από την στιγμή που η Μάγια έχει βγει από την κυψέλη δεν έχει σταματήσει να βομβαρδίζει την Κασσάνδρα την δασκάλα της με ερωτήσεις.

 

Κάντυ Κάντυ
Η Κάντυ Κάντυ ήταν μια σειρά Μάνγκα και κινουμένων σχεδίων 115 επεισοδίων ιαπωνικής παραγωγής που προβάλλονταν από την ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80.Η σειρά έχει ως κεντρική ηρωίδα της την Κάντυ Γουάιτ Άρντλεϋ ή χαϊδευτικά Κάντυ, μιά όμορφη ξανθιά κοπέλα με φακίδες στη μύτη, που μεγάλωσε σ’ένα ορφανοτροφείο, το σπίτι Πόνυ, κοντά στο Σικάγο των Η.Π.Α.Στα 12 της προσλαμβάνεται για να κάνει παρέα σε μιά πλούσια κοπέλα την Ελίζα Ράγκαν η οποία με τη βοήθεια του αδελφού της Νηλ θα της κάνει τη ζωή κόλαση σκαρώνοντας παγίδες συνεχώς εις βάρος της Κάντυ.

 

 

www.athensmagazine.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ