Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα ΠΥΡΣΟΣ VS ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Η ΑΕ Καραϊσκάκης σημειώνοντας τρία τέρματα στα πρώτα 21 λεπτά του αγώνα, έφτασε στη νίκη με 3-1 απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα αήττητη (μετράει δύο εντός έδρας νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες).

DSC_0198 DSC_0226DSC_0366 DSC_0397DSC_0203 DSC_0208DSC_0372 DSC_0374DSC_0332 DSC_0333

οι φωτογραφίες είναι από τοwww.prezasports.gr
Η ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρώτη της καλή ευκαιρία στην αντίπαλη εστία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 5΄ ο Γραβάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πάσαρε στον Στάνσετιτς, ο οποίος έκοψε όμορφα την μπάλα και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 1-0. Στο 10΄ το σουτ του πολύ καλού Τζερεμέ έδιωξε ο Καραγκούνης σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Κυριακίδη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Στάνσετιτς στο 12΄ δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με τον Κοσμίδη να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά στο 13΄ ήρθε το 2-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Στάνσετιτς έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, με τον Γραβάνη να κατεβάζει ωραία την μπάλα και με σουτ να την στέλνει στα δίχτυα των Γρεβενών. Στο 21΄ του αγώνα έγινε το 3-0, όταν μετά από ωραία κίνηση και πάσα του Βασίλιεβιτς, ο Ραμπαβίλας τελείωσε εύστοχα τη φάση με πλασέ στη γωνία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να γίνουν απειλητικοί με τον Τζερεμέ (28΄), όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε κοντά σ’ ένα ακόμη τέρμα, καθώς έχασε ευκαιρίες με τους Βασίλιεβιτς (34΄) και Ραμπαβίλα (37΄). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, Ιωαννίδης (42΄) και Τραυλός (45΄) δεν δυσκόλεψαν τον Καραγκούνη.
Στο 48΄ του β΄ μέρους η Αρτινή ομάδα λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, με τον Γραβάνη να βγαίνει τετ α τετ και να διώχνει ο Κοσμίδης, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Ραμπαβίλας σούταρε και ο Λάλλος έσωσε στη γραμμή την ομάδα του, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 49΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε με τους Στάνσετιτς και Κόλλινς, ενώ στο 54΄ το γύρισμα του Σέρβου μεσοεπιθετικού έφυγε πάνω από το οριζόντιο. Στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, με τον Τζερεμέ να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση, ένα τέρμα που χειροκρότησαν και οι Αρτινοί φίλαθλοι. Λίγα λεπτά μετά (67΄) ο Καραγκούνης έσωσε την ομάδα του σ’ ένα γύρισμα του Τζερεμέ στην περιοχή και στο 68΄ ο Πυρσός έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Λάλλος ανέτρεψε τον Στάνσετιτς που έφυγε στην αντεπίθεση και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Ραμπαβίλας και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 81΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αρτινούς, με τον Βασίλιεβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Κοσμίδη σε τετ α τετ. Κόλλινς σε δύο περιπτώσεις και Βασίλιεβιτς έχασαν ευκαιρίες για την ΑΕ Καραϊσκάκης στα τελευταία λεπτά. Πλέον, για την ομάδα του Καραϊσκάκη, με την φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο ο Αρμένιος Σιμονιάν, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας Κυπέλλου, την ερχόμενη Κυριακή, με τον Δωτιέα στην Αγιά Λάρισας.
Διαιτητής: Τόμπρος Κώστας (ΕΠΣ Κέρκυρας),
βοηθοί: Γραικός – Σκορδίλης (ΕΠΣ Κέρκυρας).
Τελικές προσπάθειες (εντός εστίας): 19 (12) – 12 (6),
φάουλ υπέρ: 12-25, κόρνερ: 7-3, οφσάιντ: 5-3.
Κίτρινες κάρτες: Στάνσετιτς (22΄), Αβραμίδης (24΄), Κόλλινς (80΄).
Κόκκινη κάρτα: Λάλλος Π. (68΄, η πρώτη στο 34΄)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου (63΄ Βασίλας), Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Χούσος, Στάνσετιτς (79΄ Κυριάκης), Ραμπαβίλας, Γραβάνης (67΄ Καβαλλάρης).
Πυρσός Γρεβενών (Ηλίας Βάλης – Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης Γ., Μποζιάρης, Τραυλός, Λάλλος Θ. (λ.τρ. 14΄ Στεργιανός, 63΄ Παπακώστας), Κυριακίδης, Ιωαννίδης (55΄ Καρράς), Τζερεμές, Τσιάτσος, Δούμας, Κιοσέογλου, Λάλλος Π.

http://www.sportsarta.gr/

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ