Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Περιφέρεια: Προεγκρίσεις δημοπράτησης για 8 έργα υπέγραψε ο Γιώργος Δακής

Τις προεγκρίσεις δημοπράτησης 5 έργων και τις προεγκρίσεις συμβάσεων 3 έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής έργα:
ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ:
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4.070.000,00 €
Περιλαμβάνονται 4 υποέργα:
(1) “Ανάπλαση Εισόδου Τ.Δ. Φούφα από Κοιμητήρια έως Κεντρική Πλατεία“, προϋπολογισμού 1.140.000,00 €
Το 1ο υποέργο αφορά την ανάπλαση της Ανατολικής εισόδου του Τ.Δ. Φούφα του Δήμου Εορδαίας και περιλαμβάνει την περιοχή από τα κοιμητήρια έως την κεντρική πλατεία του οικισμού. Η διαμόρφωση θα γίνει με την διαμόρφωση του δρόμου, συμπλήρωση πλακοστρώσεων με κυβόλιθους, τοποθέτηση οικιστικού εξοπλισμού και ηλεκτροφωτισμό.
(2) “Ανάπλαση Τ.Κ. Βλάστης περιμετρικά από Κεντρική Πλατεία“, προϋπολογισμού 945.000,00 €
Το 2ο υποέργο αφορά στην ανάπλαση της κεντρικής οδού από την πλατεία του οικισμού (διαμόρφωση δρόμου, συμπλήρωση πλακοστρώσεων στα υφιστάμενα κράσπεδα , κ.α.) και ακτινωτά προς την περίμετρο.
(3) “Ανάπλαση Τ.Κ. Άρδασσας“, προϋπολογισμού 885.000,00 €
Το 3ο υποέργο αφορά παρεμβάσεις από τη Ν.Δ. είσοδο του οικισμού μέχρι και το κτήριο της κοινότητας. Αφορά τους ελεύθερους χώρους κατά μήκος του βασικού οδικού άξονα της περιοχής μελέτης και περιμετρικά του κτηρίου της κοινότητας και καταλαμβάνει έκταση εμβαδού περί τα 6.000τ.μ. σε μήκος περί τα 800μ. Περιλαμβάνει: κατασκευή πεζοδρομίων, πλακόστρωση οδών, ανασχεδιασμός των ελεύθερων χώρων αναψυχής και δημιουργία νέων, εξασφάλιση προσβασιμότητας στα ΑμεΑ, σαφή οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης, επιλογή των κατάλληλων υλικών επιστρώσεων (ανθεκτικότητα, υφές, χρώματα κλπ), εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού, φύτευση δέντρων και θάμνων κατάλληλων για το κλίμα της περιοχής, εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων.
(4) “Ανάπλαση Τ.Κ. Περδίκκα“, προϋπολογισμού 1.100.000,00 €
Το 4ο υποέργο αφορά στη Νότια είσοδο (είσοδος από Πτολεμαΐδα) της Τ.Κ. Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας. Συγκεκριμένα αφορά τμήμα της κεντρικής οδού (Εθνική οδός) μπροστά από τα οικοδομικά τετράγωνα 24, 27, 28, 37, 38, 43, 44, 53, 54 και 57. Περιλαμβάνει: Επιστρώσεις πεζοδρομίων, Προσβάσεις χώρων στάθμευσης, τοποθέτηση παγκακιών, ηλεκτροφωτισμό πεζοδρομίων, σπορά νέων χώρων πρασίνων, απορριματοδέκτες, σήμανση, κιγκλιδώματα, χαλύβδινα κολωνάκια, διαγράμμιση, οδοστρωσία.
ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 620.000,00 €
Το έργο αφορά στην ανάπλαση του χώρου γύρω από παλιό πέτρινο Σχολείο. Το σύνολο του χώρου έχει πυκνή βλάστηση και είναι αδιαμόρφωτο. Κρίνεται απαραίτητη η διαμόρφωση της περιοχής ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος συγκέντρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Η μορφή του εδάφους της περιοχής μελέτης, οδήγησε στο σχεδιασμό τριών κυρίων επιπέδων. Το πρώτο επίπεδο δημιουργείται γύρω από το χώρο του παλιού σχολείου και βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο, το δεύτερο δημιουργεί μια μεγάλη ορθογώνια πλατεία, ενώ το τρίτο που βρίσκεται σε χαμηλότερο υψόμετρο, περιλαμβάνει μια παιδική χαρά και ένα χώρο καλαθοσφαίρισης.
ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ:
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.000.000,00 €
Το έργο προβλέπει την προμήθεια σύγχρονου βιοιατρικού εξοπλισμού, διαγνωστικού τύπου και την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου ο οποίος θα εγκατασταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 210.000,00 €
Το έργο αφορά στην προμήθεια ασθενοφόρων αυτοκινήτων Κέντρων Υγείας εποπτευόμενα από Νοσοκομεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευθύνης της 3ης ΥΠΕ. Συγκεκριμένα 1 όχημα για κάθε Κέντρο Υγείας:
1. Κ.Υ. Σιάτιστας
2. Κ.Υ. Τσοτυλίου
3. Κ.Υ. Σερβίων
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 325.704,00 €
Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση της προμήθειας «Κοινόχρηστα Ποδήλατα», προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στο εμπορικό – ιστορικό κέντρο της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών.
Το Σύστημα θα αποτελείται από 80 Ποδήλατα και 8 Σταθμούς, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν εκατόν είκοσι (120) θέσεις κλειδώματος Ποδηλάτων. Η ύπαρξη πλεονάζοντος αριθμού θέσεων κλειδώματος θα διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα κενών θέσεων κλειδώματος σε κάθε Σταθμό τις περισσότερες στιγμές της ημέρας.
Ο Δήμος θα προμηθευτεί συνολικά ενενήντα (90) Ποδήλατα, παρά το ότι το Σύστημα θα διαθέτει προς χρήση ογδόντα (80). Τα δέκα (10) επιπλέον ποδήλατα θα δίνουν τη δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση κλοπής, συντήρησης, αλλά και επισκευής που δεν μπορεί να γίνει επί τόπου στον Σταθμό και απαιτεί μεταφορά του Ποδηλάτου στον χώρο επισκευών.
Οι χρήστες θα μπορούν να παραλαμβάνουν Ποδήλατα από τους Σταθμούς, αφού έχει προηγηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησής τους και, εν συνεχεία, μετά την ολοκλήρωση της χρήσης να τα επιστρέφουν σε αυτούς.
Το Σύστημα θα είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί τόσο τακτικούς χρήστες (δημότες, φοιτητές και τακτικούς επισκέπτες) όσο και «έκτακτους» (κυρίως επισκέπτες). Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης θα ταυτοποιείται πριν χρησιμοποιήσει το Σύστημα.
Τα ποδήλατα θα είναι ειδικά σχεδιασμένα με τρόπο που να διευκολύνει τη χρήση τους από οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως φύλου και σωματικής διάπλασης.
Το Σύστημα θα επιτρέπει την αυτόματη εκκαθάριση συναλλαγών.
– See more at: http://www.kozan.gr/post/155812#sthash.4dbxlctf.dpuf

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ