Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πήρε το ντέρμπι ο Βατόλακκος – Δύσκολη νίκη με ανατροπή, για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, που πέρασε από την Αμυγδαλιά

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου κέρδισε στο ντέρμπι τη Δεσκάτη και παρέμεινε στην κορυφή. Μαζί και ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, που πέρασε δύσκολα από την Αμυγδαλιά, για την Α΄ κατηγορία Γρεβενών.

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΔΕΣΚΑΤΗ 1-0: Παίζοντας πολύ αποφασιστικά, η ΑΕ Ποντίων του Χρήστου Λάλλου πήρε τη νίκη σε αγώνα που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι. Σε «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, οι γηπεδούχοι όμως είχαν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες, έχασαν πέναλτι και επικράτησαν δίκαια. Το «χρυσό» γκολ επετεύχθη μόλις στο 50ό… δευτερόλεπτο, όταν ο Μπιζιώτας τροφοδότησε τον Καλαϊτζίδη, εκείνος έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα και ο Δημήτρης Ασλανίδης με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 1-0. Στο 5΄ ίδιοι πρωταγωνιστές, Καλαϊτζίδης και Ασλανίδης, το πλασέ του τελευταίου όμως πέρασε άουτ. Στο 14΄ ο Καρτσούνης έχασε την ευκαιρία, στο 18΄ ο Σ. Κοτζατίσογλου μόνος στην περιοχή, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 36΄ σουτ του Κουτούλα πέρασε άουτ, στο 70΄ ο Ασλανίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Στο 77΄ σουτ του Κουτούλα έφυγε άουτ. Αρκετά καλή η διαιτησία του Δροβατζίκα (Στεργιόπουλος, Τέγος).
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Κοτίτσα, Τέγος, Οκουτσίδης, ΖΕΡΒΑΣ, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Χόξα (89΄ Χρ. Παπαδόπουλος), Σ. Κοτζατίσογλου, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, Ασλανίδης, Καρτσούνης (57΄ Ντεμάι).
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Πιτιλάκος, Λιούρας (80΄ Τσιγάρας), Τσικρίκης, ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ, Λαγιόκαπας, Γκουγκογιάννης, Δαχλείθρας, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, Φάκας, Σωτήρης (43΄ λ.τ. Μυλωνάς).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-2: «Διά πυρός και σιδήρου» πέρασε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλλιράχης από την Αμυγδαλιά. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και σίγουρα ευθύνη έχει και η διαιτησία του Ρίγκου, που έκανε αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις και σίγουρα αν συνεχίσουν έτσι, θα έχουν πολλές ελπίδες παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ, παίζοντας πολύ αποφασιστικά. Στο 6΄ βολίδα του Παναγιώτου στο οριζόντιο δοκάρι, στο 45΄ ατομική ενέργεια και πλασέ του Νίκου Τσιρώνα, που πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι και μέσα (1-0). Στα πανηγύρια που ακολούθησαν, ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο τον ποδοσφαιριστή Καραλιόλιο αλλά και τον πρόεδρο των γηπεδούχων, κ. Ντινόπαπα, με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα». Στο 47΄ περίτεχνη ενέργεια και πλασέ του Ηλία Τσιάρα και 1-1, στο 68΄ ο Ρόβας εξ επαφής έπιασε «καρφωτή» κεφαλιά και απέκρουσε ο Τσουμπλίκας. Στο 77΄ ο Ανδρέας Παπαμιχαήλ με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Τσουμπλίκα (1-2), στο 84΄ ο Βαλάντης Παπαϊωάννου μόνος στην περιοχή, έπιασε σουτ μόλις άουτ. Διαιτητής: Ρίγκος (Χερίδου, Σούμπουρα).
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ: ΤΣΟΥΜΠΛΙΚΑΣ, Σαρτικίδης, Σόλας, Ν. Παπαϊωάννου, Ντινόπαπας, Β. Παπαϊωάννου, ΖΙΩΓΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Α. Παπαϊωάννου, Τζιάλλας.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπατσάνης, Παναγιώτου, Γεωργίου, ΔΡΟΥΓΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ, Ρόβας, Μήττας (77΄ Βλάχος), ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (87΄ Γκόγκος), Τσαπατσάρης (46΄ Δήμουλας).
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ