Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης έχει εγγύηση επιτυχίας τους Θύμιο Τσιοπλή και Νίκο Τόλη – Έτοιμος να λάμψει και πάλι

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης είναι ένα από τα νοικοκυρεμένα σωματεία των Γρεβενών, που καταφέρνει και διακρίνεται στην Α΄ κατηγορία, χάρη πρώτιστα στην αγάπη των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν.

 

Η Καληράχη απέχει 12 χιλιόμε­τρα από τα Γρεβενά και ο Κτηνο­τροφικός Αστέρας έχει καθιερωθεί στην Α’ κατηγορία, ενώ πρόπερσι (περίοδος 2011-2012) έφθασε στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, κατακτώντας το πρωτάθλημα Γρεβενών και παίζοντας στον τελικό κυπέλλου. Η ομάδα δε δήλωσε συμμετοχή στη Δ’ εθνική, γνωρίζο­ντας εκ των προτέρων πως δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα έ­ξοδα, αντίθετα παραδεχόμενοι πως κάτι τέτοιο ενδεχομένως να έφερνε χειρότερες συνέπειες. Ωστόσο, το “απωθημένο” με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η ιστορία το. έγραψε. Πέρσι η ομά­δα τερμάτισε στην5η βάση, έχοντας ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το δυ­ναμικό της. Πρώτος σκόρερ του Κτηνοτροφικού Αστέρα ήταν ο Βαγ­γέλης Μήττας.

ΤΣΙΟΠΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ: Η περί- πτώση του Θύμιου Τσιοπλή είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σε εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου η πλειοψηφία των ερασιτεχνικών (και… όχι μόνο) σωματείων αναζη­τούν να βρουν πόρους για να λει­τουργήσουν, σε εποχή όπου κυρι­αρχεί η λειψανδρία παραγόντων διατεθειμένων να αφιερώσουν χρή­μα ή έστω χρόνο για το ποδόσφαι­ρο, ο ίδιος συνεχίζει να είναι ο κινη­τήριος μοχλός για τον Κτηνοτροφι­κό Αστέρα Καλλιράχης. Είναι ο πρόεδρος του σωματείου και ουσι­αστικά ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ρυθμίζοντας όλες τις λε­πτομέρειες για την αρμονική λει­τουργία, αλλά και φροντίζοντας ο ίδιος προσωπικά για τη συντήρηση του γηπέδου. Ο Τσιοπλής είναι πα­λιός ποδοσφαιριστής του Πυρσού, ενώ έχει διατελέσει και παράγο­ντας της ΕΠΣ Γρεβενών.

  • ΑΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Χτισμένο σε γραφική τοποθεσία, με σκεπαστή κερκίδα από μία πλευρά και δέντρα ολόγυρα στις άλλες πλευρές, το γήπεδο του Κτηνοτροφικού Αστέρα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα και την περιοχή γενικότερα. Δεν είναι μόνο η ομορφιά του εξω­τερικού χώρου, αλλά σαφώς και ο άριστος αγωνιστικός χώρος και τα αποδυτήρια, που διατηρούνται χά­ρη στην προσωπική εργασία του Θύμιου Τσιοπλή. Δεν είναι τυχαίο ότι διάφορες ομάδες προτίμησαν την Καλλιράχη για προετοιμασία, όπως η Κ-20 του ΠΑΟΚ (με προπο­νητή τότε τον Γεωργιάδη), ο Ακρά­τητος, η Γλυφάδα.
  • ΑΦΩΝΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ: Άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει την άριστη κατάσταση του γηπέδου, έγινε με πρωταγωνιστή τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Αβραάμ Παπαδό­πουλο. Όταν πέρασε πρόσφατα α­πό, την Καλλιράχη και είδε από κο­ντά το γήπεδο του Κτηνοτροφικού Αστέρα, έμεινε με το στόμα ανοι­χτό! Μάλιστα, ο Λακκωματιώτης πο­δοσφαιριστής χάρισε στην ομάδα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, σε μια ένδειξη αναγνώρισης της καλής δουλειάς που καταβάλλουν, χωρίς πρακτικά να παίρνουν χρή­ματα ή χορηγίες από φορείς.

 

“ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ MAΣ”: Σπουδαία η προσφορά του ακούραστου Θύμιου Τσιοπλή από τη μια μεριά, ιδιαίτερα σημαντική και η συνεισφορά του προπονητή, Νίκου Τόλη, από την άλλη. Πρόκει­ται για παλιό ποδοσφαιριστή του Κτηνοτροφικού Αστέρα, που εδώ και 5 χρόνια είναι προπονητής και με την αφοσίωση, την εργατικότητα και το ζήλο που δείχνει, καταφέρνει να παρουσιάζει κάθε χρονιά ένα α­ξιόμαχο σύνολο. Ο Νίκος Τόλης εί­ναι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα, αγαπά πολύ τη δουλειά του και, μαζί με τον πρόεδρο, είναι οι βασικές εγγυήσεις για το μέλλον του συλλόγου. Σε δηλώσεις του ο 36χρονος προπονητής, επισήμανε τα εξής: “Μπορούμε να πούμε ότι η περσινή χρονιά ήταν, εφόσον λά­βουμε υπόψη πως 5 νεαροί μπήκαν στην ενδεκάδα και πήραν πολλές συμμετοχές. Σίγουρα η απειρία που υπήρχε, είχε κάποιες συνέπειες σε ορισμένα παιχνίδια, όμως τα παι­διά ανταποκρίθηκαν- και πιστεύουμε πως στη νέα χρονιά οι νεαροί μας θα είναι πιο δυνατοί, με τις εμπειρί­ες που απέκτησαν. Στόχος μας στη νέα χρονιά είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την καλή πορεία. Δυστυχώς με την κρί­ση που επικρατεί, δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθεί το νέο πρωτάθλη­μα”.

  • “ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ”:

Σε ερώτηση για τον Θύμιο Τσιοπλή, ο Νίκος Τόλης απάντησε: “Ο πρόε­δρος είναι μια ομάδα μόνος του. Τρέχει καθημερινά για το γήπεδο, για όλα, στηρίζει οικονομικά την ο­μάδα. Σπάνια βρίσκεις τέτοιους αν­θρώπους που να αγαπούν τόσο αυ­τό που κάνουν”.

 

  • “ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ : Σε ερώτηση πώς βλέπει την επόμε­νη μέρα για το ποδόσφαιρο των Γρεβενών, ο προπονητής του Κτη­νοτροφικού Αστέρα, τόνισε: “υπάρχει ακόμα όρεξη-και διάθεση, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα ναι το οικονομικό. Πιστεύω πως ομάδες πρέπει να κοιτάξουν τις  ακαδημίες, να τις οργανώσουν καλύτερα κι όχι να παίρνουν έτοιμου παίκτες, ώστε τη μια χρονιά να κατακτούν το πρωτάθλημα και την επόμενη να διαλύουν. Το ευχάριστο στοιχείο είναι ότι ο νομός εξακο­λουθεί και βγάζει ταλέντα, που αν δουλέψουν σωστά, μπορούν να δι­ακριθούν”.

 

• ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Η μεταγραφική ενίσχυση του φετινού Κτη­νοτροφικού Αστέρα, έχει να κάνει με την επιστροφή τριών αξιόλογων ποδοσφαιριστών, που αναμένεται να δώσουν ξανά σημαντική βοήθει­α. Είναι ο Μάικ Τσαπατσάρης (27, μέσος, πέρσι έπαιζε στα Γρεβενά Αεράτα), ο Γιάννης Ξάνθος (23, μέ­σος, πέρσι έπαιζα στη Φαρκαδόνα) και ο Αργύρης Βανδής (22, αμυντι­κός, στα τελευταία χρόνια σπούδα­ζε στις Σέρρες). Κοινό χαρακτηρι­στικό των παικτών αυτών, πέρα από την αξία τους, ότι γνωρίζουν καλά την ομάδα και το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, οι πληροφορίες ανα­φέρουν πως γίνονται συζητήσεις με ορισμένους παίκτες που πέρσι ήταν στον Πυρσό Γρεβενών, οι εξελίξεις στον οποίο θα οριστικοποιήσουν πι­θανές μεταγραφικές κινήσεις.

 

  • Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Αρκετοί είναι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Κτηνοτροφικού Αστέρα. Μεταξύ αυτών ενδεικτικά αναφέρονται ο ε­πιθετικός Στέλιος Πιπέργιας, ο τερ­ματοφύλακας Σταύρος Τσοπλίκας, ο μέσος Γιάννης Αμπατζιάδης. Ό­λοι τους είχαν πολλές συμμετοχές πέρσι και καθιερώθηκαν στην ενδε­κάδα.
  • “ΔΙΠΛΟΣ” Ο ΤΟΛΗΣ: Το Σάβ­βατο ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα για τον προπονητή, Νίκο Τόλη, αφού παντρεύτηκε τη μνηστή του, Μαρία. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Γρε­βενών και παραβρέθηκαν πολλοί- από την ομάδα. Η Ενημέρωση  εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.
  • ΣΥΜΒΟΛΟ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ: Ως επίλογος πρέπει να αναφερθεί ότι σταθερά με τον Κτηνοτροφικό Α­στέρα εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Ναπολέων, η μασκότ του συλ­λόγου. Ο συμπαθής τράγος έχει γί­νει πλέον σύμβολο του Κτηνοτροφι­κού Αστέρα και παραβρίσκεται σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώ­σεις. Άλλωστε, οι άνθρωποι στην Καλλιράχη ξέρουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως κοινωνικοαθλητικό δρώμενο, με βάση την ευγενή άμιλ­λα και γνώμονα τη διασκέδαση.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ