Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Δήμαρχος οι 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα Τοπικά Συμβούλια – Oρκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή – Αναλαμβάνει τα καθήκοντα το πρωϊ της Δευτέρας

Ορκίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Γρεβενών για την επόμενη πενταετία. Με την παρουσία του Μητροπολίτη Καστοριάς, τοποτηρητή Γρεβενών, κ.κ.Σεραφείμ ορκίστηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, οι 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Τοπικοί Σύμβουλοι όλων των Κοινοτήτων.
Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας απεύθυνε χαιρετισμό ο απερχόμενος Δήμαρχος Δ.Κουπτσίδης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Παναγιώτα Ντάγκα και ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

1 unnamed (1)
Ο κ.Δασταμάνης στην ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα το νέο ήθος και το νέο ύψος που θα διακρίνει την νέα Δημοτική Αρχή προσθέτοντας πως ότι είπε προεκλογικά θα ισχύσουν στο ακέραιο κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Αναφερόμενος στην χθεσινή παράδοση και παραλαβή της Αντιπεριφέρειας είπε πως αφήνει θετικό ταμείο στο νέο Αντιπεριφερειάρχη με εξασφαλισμένες τις πιστώσεις για τον αποχιονισμό του 2015.
Τέλος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις Δημοτικές Επιχειρήσεις το Δήμου Γρεβενών λέγοντας πως θα γίνει ο έλεγχος που αρμόζει προς πάσα κατεύθυνση. Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο βουλευτής Γρεβενών κ.Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ.Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Βοϊου κ.Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ.Καραστέργιος, οι τοπικές Αρχές του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρεβενών Κώστας Καναβός, Αντώνης Δασκαλόπουλος, Θόδωρος Θεοδώρου και Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρχιτέκτονας Μηχανικός Κυριάκος Ταταρίδης και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Δημήτρης Ψευτογκάς.
Στην εκδήλωση της ορκωμοσίας παρευρέθησαν περισσότεροι από 700 πολίτες του Νομού.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ