Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Βουλευτής Γρεβενών για την Ε.65

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24-3-2011 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γιάννη Μαγκριώτη, των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας, της Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών, των Δημάρχων, του Προέδρου και Δ/ντα Συμβούλου της “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” και φορέων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας κατά την παρέμβαση του, ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό  την άμεση αλλαγή της χάραξης του οδικού άξονα Ε-65 που θα συνδέει τη Λαμία με την Εγνατία Οδό στο τμήμα Καλαμπάκας – Γρεβενών. Πρότεινε η νέα χάραξη να είναι παράλληλη της υφιστάμενης Εθνικής Οδού Καλαμπάκας – Αγιόφυλλου, στην οποία δεν υφίσταται θέμα προστασίας της αρκούδας. Όπως τόνισε, είναι γενική η εκτίμηση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θα ακυρώσει την υφιστάμενη χάραξη. Κατά συνέπεια θα πρέπει το Υπουργείο Υποδομών να αλλάξει άμεσα τη χάραξη για να μην καθυστερήσει η κατασκευή του Ε-65 και του οδικού άξονα Δεσκάτης – Γρεβενών.

Απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή, πρότεινε να ζητήσει αλλαγή χάραξης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης να εκχωρηθεί η αρμοδιότητα της μελέτης και κατασκευής του οδικού άξονα Δεσκάτης – Γρεβενών στην “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.”

Ο κ. Χαντάβας, ζήτησε από τον παριστάμενο Πρόεδρο της εταιρίας, να κατασκευαστούν άμεσα ο κόμβος Γόργιανης, οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) και το Οικομουσείο στην Εγνατία Οδό στην περιοχή των Γρεβενών. Ζήτησε επίσης, να υλοποιηθούν άμεσα τα παράπλευρα έργα της Εγνατίας Οδού στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, μεταξύ των οποίων είναι και η διάνοιξη δρόμων για να εισέρχονται οι αγρότες στα χωράφια τους.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ