Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ομιλία για τη νέα ΚΑΠ από τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Π. Κουκουλόπουλο: «Στόχος οι διαρθρωτικές αλλαγές»

Στόχος της νέας ΚΑΠ είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές, τόνισε μεταξύ άλλων από την Κοζάνη όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2015-2020 ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Λέξη κλειδί για την ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου και για την κτηνοτροφική ανάπτυξη στη Δυτική Μακεδονία είναι οι ομάδες. Σε ομάδες πρέπει να λειτουργήσουν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι παραγωγοί της περιοχής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουλόπουλος στην ομιλία του.
Όπως σημείωσε σε ένα άλλο κομμάτι της ομιλία του ένα κρίσιμο ζήτημα είναι το αρδευτικό. «Οι αρδευόμενες εκτάσεις στη Δ. Μακεδονία ειναι οι μικρότερες σε ολόκληρη τη χωρα. Με το αρδευτικό Πολυφύτου οι αρδευόμενες εκτάσεις στην Π.Ε.Κοζάνης θα αυξηθούν κατα 30%. Και οι αρδευόμενες εκτάσεις παράγουν τρεις φορές περισσότερο από ότι οι μη αρδευόμενες», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ευρωπαίος αγρότης είναι ο καλύτερα προστατευόμενος αγρότης στον κόσμο, ανέφερε ο Αν. Υπουργός, προσθέτοντας πως «Στόχος της νέας ΚΑΠ είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές».
Να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου στο πλευρό της αγροτιάς, αλλά με στοχευμένες και συγκεκριμένες δράσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκουλόπουλος, ενώ σε κάποιο άλλο κομμάτι της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά πως «Οι Έλληνες πρέπει να ξαναγαπηθούμε….Να ενωθούμε για να πάμε μπροστά…».

 

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα μπουν στο πρόγραμμα νέων αγροτών και οι επιλαχόντες (όσοι δεν απορρίφθηκαν).

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα δοθεί και η εξισωτική αποζημίωση του 2013 και του 2014, μαζί, δηλαδή πάνω από 260.000.000 ευρώ.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι οι περιφέρειες θα έχουν στη νέα ΚΑΠ το 30% της διαχείρισης του Β πυλώνα της.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες δήμαρχοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι και φυσικά εκπρόσωποι συνεταιρισμών της περιοχής.

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της 30ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που λειτουργεί μέχρι τη Δευτέρα στα Κοίλα.

 

 

 

 

www.prlogos.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ