Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Πυρσού – Στη Φλώρινα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πρωτέας

Σε τραγική κατάσταση είναι η ομάδα του Άρη τόσο στον βαθμολογικό πίνακα όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν πληρώνει κανέναν και από τους παλιούς παίκτες που έκαναν προσφυγή,  με λίγα λόγια  δεν βγαίνει και φυσικά θέλει λουκέτο.

 

Μετά τις αποχωρήσεις των ομάδων ΠΑΟ Φελλίου και Αγίων  Θεοδώρων τα γήπεδα τους  αρχίζουν να βρίσκονται σε όχι καλή κατάσταση,  εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι σπαταλήθηκαν πολλά χρήματα πάντα φυσικά χωρίς προγραμματισμό. Αυτή είναι η Ελλάδα, όλα  προς άγραν ψήφων.

 

Καλεσμένοι προχθές στην εκπομπή   αθλητικοί παλμοί του σουπερ 28 ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πυρσού Βιτορίνο  Λορέντζο και ο ποδοσφαιριστής του Κτηνοτροφικού Αστέρα Στέλιος Παπαστεργίου.

 

Και ι δύο αναφέρθηκαν για τις ομάδες τους  για τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες και φυσικά για το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Στη Φλώρινα αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα με την ομώνυμη ομάδα με μοναδικό στόχο το διπλό που θα κάνει τον Πρωτέα να δει με διαφορετικό μάτι την συνέχεια Πρωταθλήματος.

Παρότι ο Τραυλός είχε συμφωνήσει με την διοίκηση του Πυρσού να ενταχθεί στο ρόστερ των πρασίνων, αυτό δεν κατέστη δυνατόν  λόγο διαφωνιών.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε  για τους Γρεβενιώτες παίκτες που αγωνίζονται στην Κοζάνη είναι ότι ματώνουν οικονομικά και στο φινάλε δεν έχουν κανένα όφελος, πάντως και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και το κυριότερο άριστοι χαρακτήρες.

Είδαμε ότι υπάρχουν δυσαρεστημένοι συμπολίτες μας μετά την εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος. Αργά ή γρήγορα και αυτοί οι ίδιοι θα καταλάβουν πως η εφαρμογή της νομοθεσίας θα είναι προς όφελος και  για την υγεία των ίδιων.

Ακόμη μία επιτυχημένη διαιτησία προσέθεσα στο ενεργητικό του ο διαιτητής Νατσιόπουλος Δημήτρης, μιλάμε για τον αγώνα Β΄ Εθνικής ανάμεσα στην Καβάλα και Ζάκυνθο.

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σικαλόπουλου στην ομάδα του Πυρσού, πρόκειται για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε η διοίκηση της ομάδα  της Κοζάνης ΑΕ Καραγιαννίων για την διαιτησία του Κώστα Τσέτσιλα στον αγώνα Καραγιάννια- ΑΕ Κοζάνης 1-3

 

Βασικοί αγωνίστηκαν προχθές στην ομάδα των Καραγιαννιων οι Ρόβας- Τσιαρσιώτης  και Αλεξανδρής, Μάλιστα είχαν καλή απόδοση παρότι η ομάδα τους ηττήθηκε με 1-3 από την ΑΕ Κοζάνης.

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Πυρσού μετά και την απόκτηση του Σικαλόπουλου προχθές, έτσι οι πράσινοι μετά τον Καστοριανό παίκτη και τους Γκόλια Αθανασιάδη προσδοκούν ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο Σικαλόπουλος πέρυσι αγωνιζόταν στην Επανομή με 25 συμμετοχές στην συνέχεια αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα με το γόνατο, είναι 27 χρόνων και αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, μάλιστα έχει άμεση επαφή με τα δύχτια.

Άποψη μας πάντως είναι ότι ο Πυρσός χρειάζεται να εντάξει στο ρόστερ του κι΄ άλλους ποδοσφαιριστές αλλά αυτό είναι δύσκολο λόγο των περιορισμών των μεταγραφών.

Κ.Μ

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Στην τελική ευθεία  βρίσκονται οι προπονήσεις του Πρωτέα ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την Φλώρινα στη  Φλώρινα. Στόχος της ομάδας των Γρεβενών είναι η νίκη ώστε να ρεφάρουν την ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τους  Τιτάνες Παλαμά στο κλειστό γυμναστήριο της πολύς μας. Μία ήττα που έχει πεισμώσει τους παίκτες του Πρωτέα και θέλουν πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Φλώρινα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να έχει όλους τους μπασκετμπολίστες στην διάθεσή του. Τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.

Κ.Μ

11η Αγωνιστική – 19/01/14

ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ – ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ