Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Οκτάσφαιρος» ο Κτηνοτροφικός – Απέδρασε η Δήμητρα από το Καρπερό – Με Αποστόλου το Νεοχώρι

Το σκορ της ημέρας στην Α΄ κατηγορία Γρεβενών σημείωσε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, μάλιστα εκτός έδρας.
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-8: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας πήρε τη νίκη. Από τη μεριά της, η Δόξα προσπάθησε, παίζοντας ανοιχτά και έδειξε καλά στοιχεία. Ήταν το ντεμπούτο του Ηλία Τσιάρα, που βοήθησε σημαντικά τους φιλοξενούμενους του Νίκου Τόλη. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Σιούλας, στο 2΄ (με μακρινό πλασέ), στο 18΄ (με εκτέλεση φάουλ), στο 25΄ (μετά από ασίστ του Βλάχου) και στο 75΄ (με πλασέ). Δύο γκολ σημείωσε ο Βλάχος, στο 39΄ (από μπαλιά-«τρύπα» του Ξάνθου) και στο 47΄ (με φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ»), τα άλλα γκολ ο Τσιάρας (στο 61΄, μετά από ασίστ του Πιπέργια) και ο νεαρός Στέλιος Πιπέργιας (στο 77΄, με ατομική προσπάθεια). Διαιτητής: Δροβατζίκας (Ράντζας, Λιάκας).
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Αμπατζιάδης, Παπακωνσταντίνου, Κακούσιος (70΄ Σακαβάρας), Γκουντούλας, Δουβατζίδης, Ασλανίδης, Ράντζας, Μπαλάφας, ΧΡ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΑΡΑΦΑΣ.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας, Παπαστεργίου, Καραπάς, ΒΑΝΔΗΣ (60΄ Πολύζος), Μητρεντσές, ΤΣΙΑΡΑΣ, Βλάχος (60΄ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ), ΣΙΟΥΛΑΣ (77΄ Γκόγκος Καραγιάννης), Ξάνθος, Τζάγκας, Παπαϊωάννου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΚΑΡΠΕΡΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ 1-2: Μετά από ένα πολύ καλό και αγωνιώδες παιχνίδι, η Δήμητρα παίζοντας ψύχραιμα πήρε μάλλον δίκαια το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων (στο 8΄ και 26΄ ο Κουτσαλιάρης με σουτ), στο 16΄ ο Παπατσάνης είχε κεφαλιά από ενάμισι μέτρο στο κάθετο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν, είχαν ευκαιρίες, αλλά και η Δήμητρα έχασε αρκετά σημαντικά τετ-α-τετ. Στο 64΄ ο Κούτουλας μείωσε με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 76΄ σουτ του Ευριπίδη Δούμα απέκρουσε ο Μπαράκας και το δοκάρι. Διαιτητής: Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Φαλτάκας).
ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Παπάς, Παπαγεωργίου (46΄ Καλιακάτσος), Κατσικάς (89΄ Γκούντουλας), Παπαγεωργόπουλος, Κούτουλας, Λάμαρης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (85΄ Αλίου), ΕΥΡ. ΔΟΥΜΑΣ, Παπατσάνης, Λαμπρόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ρότσι (90΄ Καραδήμος), Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος, Τζημουρόπουλος (75΄ Ορφανίδης), Αναστασίου, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, Στεφόπουλος (78΄ Γ. Λάλλος).
ΜΕΓΑΡΟ-ΝΕΟΧΩΡΙ 2-3: Δίκαιη νίκη σημείωσε το Νεοχώρι, πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι άρχισαν το παιχνίδι με «γκολ από τα αποδυτήρια», αφού μόλις στο 2΄ ο Μήττας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πέτυχε το 1-0. Στο 27΄ κόρνερ του Αποστόλου και με πλασέ ο Νίκος Χριστούλης, ισοφάρισε. Στο 34΄ ο Παναγιώτης Αποστόλου με σουτ πέτυχε το 1-2, ο ίδιος παίκτης στο 70΄ έκανε το 1-3. Στο 85΄ μείωσε ξανά ο Μήττας. Στα αξιοσημείωτα ότι οι νικητές είχαν τρία δοκάρια, με τους Ανδρέα Λιάκο, Στέλιο Μπόλη και Γιώργο Σκόντζα. Διαιτητής: Ρίγκος, στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λιάκου.
ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Κακαβίκας, ΜΗΤΤΑΣ, Ε. Τσουπλής (65΄ Χαχάνης), Ε. Τσουπλής ΙΙ, Δρόσος, Καρανάσιος (56΄ Τέμι), Ζιάκας, Βασιλόπουλος, Ε. Μήττας, Κοκκινίδης.
ΝΕΟΧΩΡΙ: Ρεβύθης, Ζουμπουλίδης (40΄ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), Κυρατζής, ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, Σαμαράς, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σίμος (60΄ Σόλας), Μπόλης, Λιάκος, Σκόντζας.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

 

 

 

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε προχθές ο ΠΥΡΣΟΣ στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό, μία άδικη ήττα, ας όψετε ο απαράδεκτος διαιτητής από τις Σέρρες, ο οποίος απέβαλε τον Κοτσατίσογλου στο 60’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Μια κόκκινη κάρτα που μόνο αυτός είδε. Παρ’ όλα αυτό όμως ο ΠΥΡΣΟΣ προηγήθηκε δύο φορές, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και έτσι γνώρισε την πρώτη του ήττα.
Η Κοζάνη κέρδισε εκτός έδρας τον Θεσπρωτικό, όπως επίσης και Οικονόμος Τσαρίτσανης τη Δόξα Κρανούλας με σκορ 2-0.
Η Δόξα Πενταλόφου αναδείχθηκε ισόπαλη 1- 1 με τον Αγιο Θωμά, ενώ το Κορδελιό κέρδισε τον Κάστορα με 1-0.
Η Καστοριά επικράτησε τον Θεσπρωτικό με 1-0. Τέλος η πρωτοπόρος ΑΕΛ αγωνιζόταν με τον Τυληκράτη ο οποίος δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η 10χροη Θεοδώρα Χαντάβα στο τουρνουά τέννις που διεξήχθη στην Αριδαία, μάλιστα η Θεοδώρα Χαντάβα είχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά τέννις περιελάμβανε ηλικίες 10 με 12 χρόνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10/2013
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ 3-4
Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 1-4

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ 1-6

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10/2013
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ- ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-9
ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ 2-3

 

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 1-2
ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2-2
Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ – ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-8
Α Τοπικό

1 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 9
2 ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ 9
3 ΝΕΟΧΩΡΙ 6
4 ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
5 ΚΑΚΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 5
6 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 4
7 ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 3
8 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 1
9 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 0
10 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 0
11 ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 0

 

 

 

 

 

Β Τοπικό
1 ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ 7
2 ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 6
3 ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 4
4 ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 3
5 ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 3
6 Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 3
7 Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ -2

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ