Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα, η δημοτική αρχή και οι … γλάστρες

Στην Πολωνία βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος με την Εθνική Παίδων όπου είναι Γενικός αρχηγός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 12 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις τις ΕΠΣ Γρεβενών η ετήσια Γενική Συνέλευση με θέμα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και συζήτηση για το νέο πρωτάθλημα.

Η ΕΠΣ Γρεβενών είναι από τις πιο νοικοκυρεμένες ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα , όλα αυτά οφείλονται εν πολλοίς στον Πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο.

Εδώ και οκτώ χρόνια η ΕΠΣ διαθέτει από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνον με εξειδικευμένους προπονητές με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο με τις πιο άρτιες και άριστες εγκαταστάσεις και το κυριότερο με την διοίκηση να είναι πάντα δίπλα στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών είναι ήδη ορατά, ο Κουρέλλας που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ο Καραγιάννης στον Άρη, ο Ζουπουνίδης στις ακαδημίες Ξάνθης, ο Παπακώστας που αγωνίζεται εφηβική ομάδα του Άρη , όλοι τους τα πρώτα βήματα ποδοσφαίρου τα κάνανε στις ακαδημίες της ΕΠΣ.

Παρότι εδώ από την στήλη μας ασχοληθήκαμε αρκετές  φορές με το πανέμορφο δάσος ,το Καστράκι όπου καθημερινά οι συμπολίτες απολαμβάνουν το τζόκινγκ ή τον περίπατο τους, το αυτί κανενός δεν ιδρώνει.

Μιλάμε για τους πεταμένους κάδους δεξιά και αριστερά στο δρόμο, μιλάμε για την μπάρα που είναι τοποθετημένη ώστε να μην περνάνε τροχοφόρα και ενοχλούν τους ασκούμενους η οποία είναι διαλυμένη.

Η Δημοτική Αρχή άραγε τα γνωρίζει , η αντιπολίτευση όμως τι κάνει; Είναι εξαφανισμένοι , αφού πήραν τις ψήφους και εξελέγησαν δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν μία ερώτηση σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο.

Κάποιοι από την δημοτική αρχή πρέπει να ασχοληθούν επίσης  με τις γλάστρες που τοποθετηθήκαν από την προηγουμένη δημοτική αρχή στη γέφυρα της Καλαμπάκας με χρήματα των δημοτών μας, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τις  αποσύρουν ώστε οι διερχόμενοι να μην είναι αναγκασμένοι να βλέπουν αυτό το κακό θέαμα , ήδη τα λουλούδια έχουν ξεραθεί.

Τελειώσανε προχθές οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ενοποιημένη κατηγορία Γ΄και Δ΄Εθνική , πρωταθλήτρια στο εν λόγω παιχνίδι αναδείχτηκε η ιστορική ομάδα της Καστοριάς.

Από την ΕΠΣ Γρεβενών συμμετείχε ο Καμβουνιακός Δεσκάτης ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση , χωρίς να πετύχει ούτε καν νίκη.

Ο Καμβουνιακός Δεσκάτης πάντα είχε μια ισχυρή και πειθαρχημένη ομάδα , δυστυχώς η φετινή πορεία στα μπαράζ έδειξε το αντίθετο.

Μια ομάδα απείθαρχη χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς μια ομάδα γενικά χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, οι ευθύνες είναι όλων  , διοίκησης, προπονητού, ποδοσφαιριστών.

Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές στον πρώτο αγώνα για τα play off  ο Ολυμπιακός Βόλου όπου επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στο Καυτατζόγλειο.

Ο Ολυμπιακός έχασε  της απευθείας άνοδο στην Α Εθνική στην Καλλονή όταν ισοφαρίστηκε στο 88΄, άτυχος στάθηκε λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου.

Θεμιτό είναι να βοηθάνε τον Πυρσό οικονομικά κάποιοι , αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε . Δεν θα πρέπει όμως να παρασέρνονται και να μπαίνουν σε ζητήματα αγωνιστικά για τα οποία δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα , όποιος το κατάλαβε,  το κατάλαβε…

Διάφοροι διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι ο Πυρσός θα έχει πρόβλημα να κατέβει στο πρωτάθλημα , εμείς  από την πλευρά μας, το αποκλείουμε διότι υπάρχουν παράγοντες που δεν θα αφήσουν την ιστορική αυτήν ομάδα να διαλυθεί.

Μετά τον Άρη Μηλιάς , που σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζεται να κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών , ως γνωστόν πέρυσι απείχε, ακόμη μία ομάδα ετοιμάζεται να αγωνιστεί , είναι η ΑΕ Συδένδρου η οποία πέρυσι δεν είχε δηλώσει συμμετοχή.

Στην Πτολεμαΐδα αγωνίστηκαν προχθές την Κυριακή τρία τμήματα των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών ,έτσι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΕΠΣ αποκόμισαν εμπειρίες , χάρηκαν το ποδόσφαιρο . Πολυπληθής επίσης ήταν και η παρουσία των γονέων που απήλαυσαν τους αγώνες.

Άποψη μας είναι ότι στην ομάδα του Πρωτέα και στην τεχνική ηγεσία χρειάζεται προπονητής με εμπειρία και προσωπικότητα, όπως ο Πέτρος Μουρουζίδης.

Το λέμε αυτό διότι ακούγονται διάφορα ονόματα που είναι υποψήφιοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα.

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα και όλοι μας πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε διότι είναι το άλφα και το ωμέγα στην ζωή μας.

Από τους πιο συνεπείς Δήμους σε όλη την Ελλάδα απέναντι στο Δημόσιο , είναι ο Δήμος Δεσκάτης , σύμφωνα με την εφημερίδα Βήμα . Τα εύσημα λοιπόν στον Δήμαρχο Δεσκάτης.

Αρκετά παράπονα ακούμε από τους κατοίκους της Κοκκινιάς για την καθαριότητα του χωριού. Ήδη τα χόρτα στην μικρή πλατεία δίπλα στο γήπεδο έχουν φτάσει κοντά στο ένα μέτρο . Επίσης οι μικροί κάδοι απορριμμάτων είναι γεμάτοι και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τέλος τα δέντρα στο πάρκο είναι απεριποίητα και όλα αυτά από την ημέρα που έγινε ο ενοποιημένος Δήμος, αισθανόμαστε παραμελημένοι λένε οι κάτοικοι της Κοκκινιάς.

Το σιντριβάνι επίσης που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοκκινιάς αποτελεί εστία μόλυνσης για τους κατοίκους του χωριού και φυσικά για τα μικρά παιδιά που παίζουν δίπλα αμέριμνοι.

Κ.Μ.

Πυρσός .

Θολό παραμένει το τοπίο στην ομάδα των πρασίνων παρότι βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού δεν υπάρχει καμμία κινητικότητα  ως προς το διοικητικό κομμάτι. Ακούγονται διάφορα ότι σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί γενική συνέλευση αλλά επίσημα μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι . Πιθανόν τις επόμενες μέρες να έχουμε νεότερα  διότι η ανησυχία των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών είναι έκδηλη. Επίσης δεχόμαστε διαμαρτυρίες από αρκετούς επαγγελματίες για οφειλόμενα από την διοίκηση του Πυρσού. Ελπίζουμε να εξοφληθούν οι εν λόγω επαγγελματίες διότι όλοι γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται . Αξίζει να σημειώσουμε ότι γειτονικές ομάδες έχουν βρει λύση στο διοικητικό κομμάτι και έχουν εστιάσει την προσοχή τους στα μεταγραφικά θέματα. Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι η όπια διοίκηση εκλεγεί στον Πυρσός πρέπει να βρει λύσεις με τους Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες όπως ο Τζερεμές , Τραυλός, Στεργιόπουλος.

 

Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας.

Ακόμη μία νίκη σημείωσαν οι παλαίμαχοι του Πυρσού στα πλαίσια του πρωταθλήματος παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας , προχθές επικράτησαν με 5-1 στην Κοζάνη τη ομάδα δικηγόρων Κοζάνης και έτσι παραμένουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κολτσίαδας, Βλάχος, Μπαρμπαγιάννης,Λέτσιος, Κοτζατίσογλου.

Η σύνθεση του Πυρσού ήταν :   Μπακαϊμης, Κολτσίδας, Αναγνώστου, Μπουρέλας, Κούσκουρας, Ιορδανίδης, Βλάχος, Κοτσατίσογλου, Τσιοπλής, Μπαρμπαγιάννης, Λέτσιος, και αλλαγή Σπύρος Βλάχος.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ