Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι υπάλληλοι της ΤΕΔΚ, οι διοικούντες του Γυμναστικού Συλλόγου και οι επενδυτές του ΠΥΡΣΟΥ

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη μας οι επενδυτές  που θα αναλάβουν τον Πυρσό

 

Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί κάτι κάλο στην ομάδα και οι επενδυτές να πάνε τον Πυρσό όσο πιο ψηλά γίνεται και το κυριότερο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

Δημοσιογράφος προχθές της εφημερίδας Μετροσπόρτ σε συζήτηση που είχαμε μας τόνισε: ‘’καλά είχατε τον  Παπαϊωάννου στον Πυρσό ο οποίος έβαλε στην ομάδα 1.879.000 ευρώ και τον διώξατε, και τώρα ψάχνεται επενδυτή;’’

 

Εμπειρίες κέρδισαν προχθές Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ελάτου αγωνιζόμενοι με την ομάδα Παρτιζάν Τιράνων όπου γνώρισαν την ήττα φυσιολογικά, άλλωστε η Παρτιζάν αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Αλβανίας.

 

Για τους αγώνες ταχύτητας στους οποίους επιδίδονται μοτοσικλετιστές στην περιοχή Καστράκι διαμαρτύρονται οι συμπολίτες μας τονίζοντας ότι οι οδηγοί συνήθως είναι  ανήλικοι αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα, αγνοώντας τον κίνδυνο να προκαλέσουν ατυχήματα.

 

Θα επαναφέρει στο δημόσιο όσους απολυθούν ή έχουν απολυθεί, τόνισε ο Σύριζα, ρωτάμε τους 1.6000 ανέργους στον ιδιωτικό τομέα θα τους επαναφέρουν στην δουλειά τους;

 

Εντύπωση προκάλεσε το δημοσίευμα που είχαμε προχθές ότι δίπλα στο ΚΕΓΕ  όπου υπάρχει ένα μικρό κτίριο στεγάζεται μόνον μία υπάλληλος και ότι ο Ελληνικός λαός  είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ρεύμα, νερό, ιντερνέτ, καύσιμα τον χειμώνα.

 

Μας ρωτάνε συμπολίτες μας ποιο το αντικείμενο εργασίας των υπαλλήλων στην ΤΕΔΚ και γιατί οι εν λόγω υπάλληλοι δεν μεταφέρονται στο Δημαρχείο.

 

Δημοπρατήθηκε όπως μάθαμε  το έργο για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ ακούγονται όμως ότι τα έργα θα ξεκινήσουν μετά από καιρό.

 

Καλά θα κάνουν οι διοικούντες του Γυμναστικού Συλλόγου να πληρώνουν τουλάχιστον τα εισιτήρια των αθλητών ή αθλητριών όταν συμμετέχουν σε αγώνες.

 

Καλές οι λεζάντες και οι ανακοινώσεις του Γυμναστικού Συλλόγου αλλά να παρακολουθούν και τα άλλα θέματα που απασχολούν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

 

Ατύχημα συνέβη προχθές στους Ποδοσφαιριστές του  Πυρσού Ρόβα και Μπόζιαρη όταν το δίκυκλο που οδηγούσαν βρέθηκε εκτός πορείας, ο Μπόζιαρης νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τους ευχόμαστε περαστικά και να προσέχουν.

Τελευταία μέρα ήταν η χθεσινή 31 Ιουλίου για δηλώσεις συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική καθώς από τις 1 Αυγούστου  δεν θα γίνονται δεκτές οι ομάδες που θα παίζουν στην κατηγορία.

 

Πάντως μέχρι προχθές 30 Ιουλίου είχαν δηλώσει συμμετοχή περίπου 50 σωματεία, ο Πυρσός οφείλουμε να τονίσουμε ότι δήλωσε κανονικά συμμετοχή.

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσμόπουλος ο οποίος θα επισκεφθεί της ΕΠΣ  όπου πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Αυγούστου Γενική Συνέλευση.

 

Μας ρωτούν οι συμπολίτες μας γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες στην γέφυρα του  Πόρου, μάλλον όπως βαδίζουν οι εργασίες τείνει το γεφύρι του Πόρου να καταντήσει γεφύρι της Άρτας.

 

Γενέθλια είχε προχθές 31 Ιουλίου ο διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου, η στήλη του εύχεται να τα εκατοστίσει.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ