Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Παπαδόπουλος,Σωκράτης Κουρέλλας και ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης

Δε θέλει να ακούει για Γιάννη Παπαϊορδανίδη.  Ο λόγος για τον περιφερειακό σύμβουλο, εκ Γρεβενών, Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος  εδώ και ένα μήνα δεν έχει ούτε «καλημέρα» με τον επί κεφαλής του συνδυασμού του. Όπως μάθαμε, ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο φέρελπις πολιτικός ήταν αυτός που – πέρυσι –  έθεσε ζήτημα παύσης από τα καθήκοντά του και κατ’ επέκταση αντικατάστασής του, στον πρώην πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Παναγιώτη Πλακεντά,  επειδή ο ίδιος απουσίασε από τις συνεδριάσεις του οργάνου περισσότερες από τρεις συνεχόμενες φορές. Όμως οι απουσίες του δεν ήταν αδικαιολόγητες, αλλά άκρως δικαιολογημένες, αφού ο κ. Παπαδόπουλος, εκείνο το διάστημα, ήταν διαρκώς δίπλα σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και που δυστυχώς – λίγο αργότερα – κατέληξε.

Ο κ. Παπαδόπουλος αγνοούσε μέχρι και προ μηνός τον άνθρωπο που τότε είχε δημιουργήσει τ’ όλο ζήτημα και μόλις το πληροφορήθηκε, την αρχική του έκπληξη διαδέχτηκε η οργή, που είχε ως συνέπεια την έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον Γιάννη Παπαϊορδανίδη.  Έκτοτε οι δύο άντρες δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα μεταξύ τους.

=========================================================================================================================================================

Δεν είναι όμως ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο μοναδικός Γρεβενιώτης  περιφερειακός σύμβουλος που οι σχέσεις του χαρακτηρίζονται – επιεικώς –  προβληματικές με τον επί κεφαλής του συνδυασμού «Αρχήζουμε Μαζί». Είναι και ο Σωκράτης Κουρέλλας , ο οποίος αν και μιλά με τον Γιάννη, φέρεται ιδιαιτέρα ενοχλημένος για το γεγονός ότι πριν από περίπου δύο μήνες, ο τελευταίος, επισκέφτηκε τα Γρεβενά και αντί να τον ειδοποιήσει για να συναντηθούν, εκείνος προτίμησε την παρέα του  δημάρχου Γρεβενών,Δημοσθένη Κουπτσίδη, με τον οποίο εθεάθη σε café-bar της πόλης.

Την ίδια στιγμή, οι Γιώργος Αδαμίδης και Παναγιώτης Θεοδωρίδης, δύσκολα θα είναι ξανά υποψήφιοι στην περιφέρεια, αφού και οι δυο τους φέρεται να ενδιαφέρονται  για τα του Δήμου Κοζάνης, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση (δηλαδή της  πολιτικής «εξόδου» από τα περιφερειακά) τείνουν και οι Νίκος Κατσαούνης και Ευάγγελος Σημανδράκος , καθείς για διαφορετικούς λόγους.

 

Πηγή: kozan.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ