Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι οφειλές της περσινής διοίκησης του Πυρσού, τα εισιτήρια διαρκείας και η απεργία των καθηγητών

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές  ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Πυρσού κ. Χρυσικόπουλος , ο οποίος αναφέρθηκε για την ομάδα και για το ότι η διοίκηση θέλει να παίζουν Γρεβενιώτες παίκτες.

Εμείς τονίζουμε ότι ο Πυρσός μεγαλούργησε μόνον όταν είχε στο ρόστερ παίκτες εκτός Γρεβενών διότι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν ποιοτικό ποδόσφαιρο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές , μήπως οι διοικούντες θέλουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους.

Διαιτητής στον αγώνα Ηγουμενίτσας – Λαρίσας 0-1, ήταν ο Κώστας Τσέτσιλας της ΕΠΣ Γρεβενών ο οποίος αρίστευσε . Παρατηρητής ήταν ο Κύρκος, Ηπείρου, ο οποίος τον βαθμολόγησε με τον υψηλότερο βαθμό.

Με κολακευτικά σχόλια επίσης εκφράστηκε ο Θανάσης Μπριάκος , υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΕΔ, στην κάμερα του Σούπερ 28 για τον Κώστα Τσέτσιλα . Πρόκειται για έναν διαιτητή υψηλών προδιαγραφών τόνισε και το μέλλον του ανήκει, φυσικά πάντα με σκληρή δουλειά.

Προχθές την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ και στην αίθουσα Κώστας Σκέντζιος , διεξήχθησαν σεμινάρια για τους παρατηρητές διαιτησίας, από παλιές δόξες της διαιτησίας Μπριάκος, Τεροβίτσας και πολλοί άλλοι.

Όλοι τους εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ, όπως επίσης και για τον πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο ο οποίος τόνισαν είναι ένας άνθρωπος οργανωτικός που βοήθησε και βοηθά το ελληνικό ποδόσφαιρο , κατέχει το πόστο του γενικού αρχηγού στην εθνική ομάδα νέων και παλιότερα στην Ελπίδων και παίδων.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες επαγγελματιών της πόλης μας για οφειλές της περσινής διοίκησης του Πυρσού. Ελπίζουμε να εξοφληθούν διότι όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης οι επαγγελματίες και όχι μόνον.

Κυκλοφορούσαν πριν λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Πυρσού, όλοι πρέπει να τα προμηθευτούμε , βοηθώντας έτσι την ομάδα των πρασίνων.

Έφυγε προχθές από τη ζωή προχθές ο Αλιμίσης, ένας σπουδαίος παράγοντας για το ελληνικό ποδόσφαιρο  και χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ. Αρκετές φορές επισκέφτηκε και την πόλης μας όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς αθλητικούς παράγοντες.

Τρίτο φιλικό προετοιμασίας δίνει την Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη στην Πτολεμαΐδα ο Πρωτέας , όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πτολεμαΐδας όπου προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος ο Πέτρος Μουρουζίδης.

Ενας προπονητής ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Πρωτέα , ο Μουρουζίδης αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο. Λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς.

 

Η Καβάλα είναι ο επόμενος προορισμός του Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Νίκου Κουρέλα ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα.

Παρελθόν αποτελεί από χθες Δευτέρα από τον πάγκο του Πυρσού ο Ανδρέας Λέτσιος , ο οποίος πλήρωσε το τίμημα της βαριάς ήττας με 3-0 στην Φιλιππιάδα από την τοπική ομάδα , το πρόβλημα πάντως δεν ήταν ο Λέτσιος αλλά η ενίσχυση της ομάδας.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές για ρεπορτάζ για την ομάδα του Πυρσού , Κτηνοτροφικού Αστέρα και Ηρακλή Ελάτου ο γνωστός δημοσιογράφος του Μέτροσπορτ Κώστας Νικολαϊδης , φιλοξενούμενος του Προέδρου του Κτηνοτροφικού Αστέρα Θύμιου Τσιοπλή.

Ο Κώστας Νικολαϊδης πήρε συνέντευξη από τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ κ. Μπριάκο και από τον Γιώργο Κοσματόπουλο.

Καθολική ήταν η απεργία των καθηγητών προχθές . Ακούγονται διάφορα και κακόβουλα σχόλια, ότι οι καθηγητές είχαν καθολική συμμετοχή στην επαρχία λόγω ότι οι πιο πολλοί κάνουν ιδιαίτερα , εμείς δεν το υιοθετούμε αυτό.

Κ.Μ.

 

 

Πυρσός

Παρελθόν ο Λέτσιος από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας

Εξελίξεις είχαμε προχθές Δευτέρα στην ομάδα των πρασίνων , ήδη παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Λέτσιος Ανδρέας , ο οποίος πλήρωσε το τίμημα μετά την βαριά ήττα στην Φιλιππιάδα, για το κύπελλο από την ομώνυμη ομάδα. Εμείς ρωτάμε μήπως βιάστηκε η διοίκηση , υπάρχει  εναλλακτική λύση;

Την στιγμή που την Κυριακή έχουνε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την δυνατή ομάδα της Καστοριάς και τέλος ο Λέτσιος μόνον έχει ευθύνες ή μήπως φταίει στο ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε. Τώρα πάμε στο προχθεσινό παιχνίδι με την Φιλιππιάδα όπου οι πράσινοι δέχτηκαν βαριά ήττα.

Η ομάδα  παρουσιάστηκε ασύνδετη χωρίς πάθος και τσαμπουκά και με πολλά κενά , επίσης αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε και το κυριότερο δεν βοηθήθηκε από τον πάγκο αλλά δεν υπήρχαν και εναλλακτικές λύσεις. Τέλος οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού που χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις επιβλέψεις του γυμναστή Σταμπουλίδη, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος καλούνται να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα και να εστιάσουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καστοριά στο ΔΑΚ, όπου έχουνε πρεμιέρα. Είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και με την βοήθεια των φιλάθλων θα πάρουν το τρίποντο.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ