Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι διαιτητές της ΕΠΣ Γρεβενών, το πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας και τα ΄΄ μεγαλεπίβολα έργα΄΄

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος με την Εθνική νέων, όπου είναι γενικός αρχηγός. Η Εθνική ομάδα νέων θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Ο πρόεδρος κ. Κοσματόπουλος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις άρτιες εγκαταστάσεις των γηπέδων του Βελγίου , μάλιστα μας τόνισε ότι το Βέλγιο είναι πολλά χρόνια μπροστά στο ποδόσφαιρο από αρκετές χώρες και φυσικά από την Ελλάδα.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε η Ζωγράφου Βασιλική , αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στο Μαρκόπουλο Αττικής στα τρία χιλιόμετρα.

Αναφερθήκαμε στις άρτιες εγκαταστάσεις των γηπέδων του Βελγίου , εκεί όπου σέβονται το ποδόσφαιρο και τα χρήματα που εισπράττουν   από το κράτος για την κατασκευή των γηπέδων.

Αντίθετα στην Ελλάδα τα αρπακτικά παρότι εισέπρατταν χρήματα από το κράτος για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων τα έβαζαν στην τσέπη τους , βλέπε Ψωμιάδης ΑΕΚ , και άλλοι.

Επίσης ποιος δεν θα θυμάται στα χρόνια της χλιδής για την Ελλάδα το κάθε αρπακτικό γινόταν πρόεδρος με χρήματα του κράτους, τώρα όλοι όπου φύγει – φύγει.

Εδώ πρέπει να πούμε , πριν λίγα χρόνια στο ΔΑΚ, επί Δημαρχίας Ζιώγα,  οργώθηκε ο αγωνιστικός χώρος , έγιναν δηλώσεις για μεγαλεπίβολα έργα στο εν λόγω γήπεδο και στο φινάλε τίποτα.

Επίσης όταν ήταν Υπουργός Αθλητισμού ο Ορφανός, επισκέφτηκε τα Γρεβενά και το ΔΑΚ, οι υπεύθυνοι μαλώνανε αν γίνουν έξι λωρίδες ταρτάν ή οκτώ, και στο φινάλε δεν έγινε καμιά λωρίδα ταρτάν.

Η Ελλάδα λοιπόν με τα αρπακτικά, τα λαμόγια ,την ανοργανωσιά σε όλους τους τομείς , ελπίζουμε να τελειώσει με την έλευση της Τρόϊκας, και ελπίζουμε σε νέα σελίδα για την νεολαία μας για τα νέα παιδιά που έχουν γνώσεις , φιλοδοξίες και όνειρα που τα στερήσαμε εμείς οι παλιότεροι.

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε από τους διαιτητές της ΕΠΣ Γρεβενών . Συγκεκριμένα ο Χαρίσης ήταν βοηθός διαιτητή στον αγώνα Παναθηναϊκού – Κέρκυρας, ο οποίος αρίστευσε.

Ο Ανδρέας Καραλιόλιος στο παιχνίδι Επανομής – Δόξα Δράμας, όπου έδωσε ρεσιτάλ σε ακόμη ένα παιχνίδι . Ο ελπιδοφόρος νεαρός διαιτητής Κώστας Τσέτσιλας στον αγώνα Κρανούλας – Καρδίτσας, ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με τον υψηλότερο βαθμό και εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια. Μάλιστα τόνισε ότι το μέλλον του , προβλέπεται λαμπρό.

Ο Παναγιώτης Ρίγγος , βοηθός διαιτητή στον αγώνα Λάρισας – Παναιτωλικού που τα πήγε θαυμάσια   ο           Θάνος Δημήτρης ήταν τέταρτος στον αγώνα Αρη – Λεβαδειακού.

Σε συνομιλία που είχαμε προχθές με υψηλόβαθμο στέλεχος της διαιτησίας, μας τόνισε ότι ο Σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών διαθέτει τους καλύτερους και ελπιδοφόρους διαιτητές.

Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Γρεβενών είναι και επίσημα ο Καμβουνιακός Δεσκάτης, ο οποίος καλείται να αγωνιστεί στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Δ Εθνική.

Μια δύσκολη διαδικασία διότι όλοι γνωρίζουμε το πρωτάθλημα των άλλων νομών ότι είναι ανταγωνιστικό, αντίθετα με το δικό μας πρωτάθλημα όπου  οι ποιο πολλές ομάδες κατεβαίνουν στους αγώνες χωρίς προπονήσεις.

Για το πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας η ομάδα Παλαιμάχων του Πυρσού παραχώρησε ισοπαλία στο ΔΑΚ με την Φλώρινα ενώ οι Παλαίμαχοι του Αγίου Γεωργίου γνώρισαν  την ήττα από την ΔΕΗ με 2-0

 

Αρκετά περίεργα αποτελέσματα είχαμε προχθές στον τρίτο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος όπως Κάστωρ- Αλεξάνδρεια 0-2.

 

Για το Ενωσιακό πρωτάθλημα σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της Καστοριάς στο Ενωσιακό γήπεδο. Στις 1:00 αγωνίζονται οι παίδες και στις 3.00 οι νέοι.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

Το Δ.Σ. του σωματείου Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κ. Δημήτρη Παπαιωάννου για την οικονομική ενίσχυση και μάλιστα σε μία εποχή όπου χορηγίες, ενισχύσεις, δωρεές, αποτελούν είδος σε ανεπάρκεια. Η χειρονομία του κ. Παπαιωάννου έρχεται να ενισχύσει την πάγια άποψη ότι η αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Γρεβενών είναι διαρκής και καθημερινή, άρρητα συνδεδεμένη με το αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

 

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Δασκαλόπουλος αποτελεί σίγουρα ένα οικείοι πρόσωπο για τα πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα της περιοχής μας. Αγωνιστής, ανιδιοτελής, μαχητής, καθαρός και ρηξικέλευθος, δίνει καθημερινά τη μάχη του για τη διαφάνεια και την ανάπτυξη. Αυτό το κάνει εδώ και χρόνια.     Άνθρωπος που ανέστησε τον Γ.Σ. «ΕΛΙΜΕΙΩΤΗΣ», κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη ως Ολυμπιονίκη τον Γιαννούλα. Ακολούθως έδωσε τον δικό του αγώνα σαν μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών (2007-2010) και τώρα βρίσκεται στη εμπροσθοφυλακή του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεπής και ασυμβίβαστος, αγωνιά κι αυτός για το μέλλον του Νομού μας. Μερικές ήδη από τις θέσεις που ανέπτυξε σήμερα δικαιώνονται. Είναι προσηλωμένος στο καθήκον του και τιμά με τη στάση και τη συμπεριφορά του όλους αυτούς που τον επέλεξαν στη θέση του δημοτικού συμβούλου. Το μεγάλο του προτέρημα είναι ότι μελετά όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ως εκ τούτου διαθέτει και θέση. Και πάνω απ’ όλα επιχειρήματα. Ασχέτως αν μερικές φορές κάποιοι δεν τον αποδέχονται.

 

 

 

Παρέμεινε στην κατηγορία ο Πυρσός

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε προχθές ο Πυρσός στο γήπεδο της Κοζάνης όπου επικράτησε του μακεδονικού με σκορ 3-1 και παρέμεινε στην κατηγορία. Ο Πυρσός έπαιξε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και δίκαια επικράτησε. Παρά  τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που επικρατούν στην χώρα μας και στο νομό μας φυσικά. Η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών παρέμεινε στην κατηγορία, τώρα αν είναι επιτυχία να παραμείνει ο Πυρσός στην κατηγορία ας το κρίνουν οι φίλαθλοι. Η χρονιά που τελειώνει σε λίγες αγωνιστικές για την ομάδα μας ήταν δύσκολη, ο πρώην τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος δεν κατόρθωσε  να βρει την χημεία  των ποδοσφαιριστών και η ομάδα ήταν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Με την έλευση του έμπειρου τεχνικού Σωτήρη Μαυροδήμου στην  τεχνική ηγεσία, η ομάδα μας πήρε ανηφορική πορεία. Τα εύσημα στην διοίκηση, το Σωτήρη Μαυροδήμο και στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες. Ελπίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο να  πρυτανέψει  η λογική να ρίξουν όλοι τους τόνους και να βρεθεί μία λύση ώστε ο Πυρσός  να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Όλοι πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη ώστε ο Πυρσός να μεγαλουργήσει και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με τις κερκίδες κατάμεστες. Στο κάτω κάτω δεν περισσεύει κανείς σ’αυτόν τον τόπο, ιδίως τώρα με την οικονομική κρίση.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ