Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι ήρωες πολεμούν σαν ΠΑΟΚτσήδες! (1/12/2011)

Άρσεναλ, Φενέρμπαχτσέ, Τότεναμ… Άλλο ένα μοναδικό βράδυ, άλλο ένα απίστευτο ασπρόμαυρο πάρτι. Ο συγκλονιστικός ΠΑΟΚ κατέθεσε και την ψυχή του στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, νίκησε τους φημισμένους “πετεινούς” του Λονδίνου με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί! Μόνο αυτός μπορεί να ταλαιπωρείται από την Κέρκυρα και να πηγαίνει στο Λονδίνο και να πετυχαίνει το ακατόρθωτο.

Να ταπεινώνει την Τότεναμ νικώντας την 2-1 στη φημισμένη έδρα της, να κάνει πάρτι στις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος να πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση στους 32 του Europa League. Και όλα αυτά με δέκα παίκτες αλλά με περίσσευμα ψυχής που έφτανε για να ξεφτιλίσει τα εκατομμύρια που κόστιζαν οι αλλαζόνες αστέρες των Λονδρέζων.

Το ονειρικό πρώτο τέταρτο και το “χτύπημα”

Η αρχή του αγώνα ήταν ονειρική για τον ΠΑΟΚ. Με τους χαφ του να κερδίζουν κατά κράτος τη μάχη στο κέντρο, κράτησε την Τότεναμ μακριά από την εστία του και κυρίως βρήκε την ευκαιρία να γίνει ο ίδιος απειλητικός. Απειλητικός και σούπερ αποτελεσματικός. Στο 6′ ο ΠΑΟΚ έκλεψε την μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση και μετά από όμορφη σέντρα του Γεωργιάδη, ο Σαλπιγγίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Γκόμες. Η Τότεναμ δεν αντέδρασε, ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία του και στο 14′ ξαναχτύπησε.

Ψυχή, πίστη και θρίαμβος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν έθελξε με την απόδοσή του. Συγκίνησε, όμως με την ψυχή που έδειξε. Οι παίκτες του τα έδωσαν όλα με αποκορύφωμα τη φάση που ο Κοντρέρας απέκρουσε πάνω στη γραμμή και μετά πρόλαβε να βάλει το σώμα του για να προστατεύσει την εστία της ομάδας του. Και το πλήρωσε με ένα δολοφονικό χτύπημα από τον Ντεφόε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν φοβόταν τίποτε και κανέναν. Στο φινάλε πανηγύρισε πανάξια μια πολύ μεγάλη πρόκριση μαζί με τον κόσμο του που είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στις κερκίδες του Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Μοναδικές στιγμές, στιγμές γεμάτες ΠΑΟΚ…

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ