Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νύφη πήγε στην εκκλησία με το αστικό (Φώτο)

Ούτε λευκό Cabrio, ούτε μαύρη Harley, αλλά το λεωφορείο της γραμμής επέλεξε νύφη για να μεταβεί σε γραφικό ξωκλήσι και να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Με το λεωφορείο νούμερο 5 και την επιγραφή «ΒΕΡΟΙΑ» κατέφθασε νύφη σε ξωκλήσι  του Βερμίου, στη Βέροια.
Πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, το οποίο βρίσκεται λίγο μετά την Μονή Παναγιάς Δοβρά στο όρος Βέρμιο, η Βεροιώτισσα νύφη εξέπληξε ευχάριστα γαμπρό και καλεσμένους καθώς θέλησε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο και το πέτυχε!
Άξιο απορίας είναι το πώς κατάφερε ο οδηγός του λεωφορείου και πατέρας της νύφης, να κάνει τόσο καλές μανούβρες ώστε όχι απλά να φτάσει στα 350 μέτρα υψόμετρο με το λεωφορείο, διασχίζοντας ένα αρκετά στενό δρόμο γεμάτο στροφές, αλλά αφότου έφτασε στην εκκλησία την πρώτη φορά, να μην σταματήσει εκεί αλλά να συνεχίσει για μια ακόμη σύντομη βόλτα δοκιμάζοντας παραδοσιακά, την υπομονή  του γαμπρού. Είναι βλέπετε η εμπειρία του επαγγέλματος αλλά και ο ενθουσιασμός της περίστασης, που έκαναν για τον εν λόγω οδηγό μια ‘επικίνδυνη αποστολή’ … απλό παιχνιδάκι!
Αφού κατέφθασε στο ξωκλήσι τη δεύτερη φορά, υπό τους ήχους κόρνας λεωφορείου, ο πατέρας της νύφης πάρκαρε το λεωφορείο μπροστά στο εκκλησάκι και συγκινημένος παρέδωσε την κόρη του στο γαμπρό, με τους καλεσμένους να μην σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες την νύφη να κατεβαίνει από το λεωφορείο φορώντας το  όμορφο λευκό νυφικό της μαζί με τα παρανυφάκια αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Στα γέλια ξέσπασε φυσικά και ο γαμπρός όταν είδε το λεωφορείο να καταφθάνει. Εν συνεχεία περίμενε καρτερικά την γυναίκα της ζωής του …να κατέβει από το λεωφορείο, για την παντρευτεί!
alt
Το όλο σκηνικό απαθανατίστηκε με βίντεο από τα κινητά των καλεσμένων που πλέον έχουν να διηγούνται ακόμη μια ξεχωριστή ιστορία με μια εξαιρετικά ιδιαίτερη άφιξη νύφης στην εκκλησία!
Ζωή και Γιάννη… από το www.seleo.gr… Να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπελαντώνα
seleo.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ