Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΝΕ Γρεβενών ΚΚΕ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ALFA WOOD (28-12-2011)

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του ομίλου ALFA WOOD που προχώρησε σε εκβιαστικές απολύσεις στο εργοστάσιο ινοσανίδας στα Γρεβενά και σχεδιάζει και νέες για το επόμενο διάστημα. Αποθρασυμένη από την πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και με τη βοήθεια της τρόικας και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου παίρνει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί και να αυξηθεί η κερδοφορία της επιχείρησης, ακόμα και μέσα σε συνθήκες κρίσης.

Εκβιάζει και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τους οδηγεί στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, να υψώσουν τη σημαία της αντίστασης και να αντιδράσουν δυναμικά απαιτώντας την επαναπρόσληψη των απολυμένων και τη ματαίωση των σχεδίων για νέες απολύσεις, για μείωση των μισθών και του χρόνου εργασίας. Να οργανώσουν τον αγώνα τους για την απόκρουση των απολύσεων μέσα από Επιτροπή Αγώνα που θα συγκροτήσουν για το σκοπό αυτό, προσπερνώντας τις συμβιβασμένες δυνάμεις του Σωματείου. Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής , τους εργαζόμενους σε όλα τα εργοστάσια του ομίλου και την περιοχής να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΝ στη ΓΣΕΕ, στις ομοσπονδίες και τα σωματεία όπου πλειοψηφούν, γιατί έβαζαν και βάζουν πλάτη να περάσει αυτή η πολιτική των αντιδραστικών ανατροπών, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου.

Καλούμε τους εργαζομένους της Alfa Wood  να ξεσηκωθούν, να βγουν στο δρόμο του κοινού ταξικού αγώνα μαζί με τους άλλους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Όλοι μαζί να αντιδράσουμε, να συγκρουστούμε, να αντεπιτεθούμε και να ανατρέψουμε με την πάλη μας αυτή την πολιτική στο σύνολό της. Να συγκρουστούμε με το κεφάλαιο και τους φορείς της πολιτικής που το υπηρετεί, την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ, τους υποστηρικτές της ΕΕ του κεφαλαίου.

Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα ,να καταδικάσουν τα κόμματα που με τις πολιτικές τους μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την στιγμή που τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, να εξαλειφθεί οριστικά η ανεργία. Να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ΚΚΕ, ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του. Για να ανοίξουμε όλοι μαζί το δρόμο για μια άλλη ανάπτυξη που θα υπηρετεί αποκλειστικά τους εργαζόμενους και το λαό και όχι τα μονοπώλια.  Για τη Λαϊκή Εξουσία που θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής και με τον κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας και τον εργατικό έλεγχο θα απαιτήσει τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την αποδέσμευση από την Ε.Ε. και θα οδηγήσει το λαό μας στην ευημερία και την πραγματική ανάπτυξη.

Γρεβενά  23  Δεκέμβρη  2011

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ