Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νεκροί ένας δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και ο εγκέφαλος της απόδρασης – Συνεχίζεται η καταδίωξη στα βουνά

Αλλάζουν τα δεδομένα στο ανθρωποκυνηγητό των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών είναι ο Eντισον Λίκα 23 ετών και ο θείος του, ο οποίος φέρεται πως ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές.

Πρόκειται για τον (Επ.) LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία, ο οποίος διώκεται με σωρεία διωκτικών εγγράφων και είναι δραπέτης από τις 25.03.2006 της Δικαστικής Φυλακής Λάρισας.

Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός των δύο ατόμων και συγκεκριμένα, δύο καλάσνικοφ με έξι συνολικά γεμιστήρες με φυσίγγια, δύο πιστόλια και μία χειροβομβίδα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, ίσως και 500.000 ευρώ, τα ονόματα των νεκρών πάντως αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της ημέρας, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων τους.

Χθες το βράδυ όταν σημειώθηκε η ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα στους κακοποιούς και τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Κόνισκας, η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους κατοίκους να μιλάνε για πραγματικό πόλεμο, αφού το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ριπές από τα καλάσνικοφ των κακοποιών και τα όπλα των αστυνομικών.

«Οι ριπές ακούγονταν καθαρά στο χωριό» λένε χαρακτηριστικά οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν με αγωνία τα όσα συνέβαιναν σε μια περιοχή που απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από το χωριό.

Σύμφωνα με το agriniopress η συμπλοκή έγινε στην περιοχή όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Ολα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ και οι αστυνομικοί που μετέχουν στην επιχείρηση, προσέγγισαν τους κακοποιούς αφού τους εντόπισαν και ακολούθησε «πραγματικός πόλεμος», όπως περιέγραφαν οι κάτοικοι.

Ωστόσο ελεύθερος παραμένει ο αρχηγός της συμμορίας των κακοποιών, ο πλέον επικίνδυνος από τους δραπέτες, Μάριαν Κόλα, που ευθύνεται για το θάνατο του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και της γυναίκας στα Ίσθμια, όπως και οι υπόλοιποι δραπέτες.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται, αλλά δεν αποκλείεται η απόσταση μεταξύ τους να είναι μεγάλη και άλλοι τρεις να βρίσκονται στην ορεινή Ναυπακτία ή την Ευρυτανία.

iefimarida.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ