Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τον Πυρσό Γρεβενών

Παρουσία περίπου εκατό φίλαθλων ο Πυρσός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για την νέα αγωνιστική περίοδο επιβλήθηκε με 2-1 του μαχητικού Κτηνοτροφικού Αστέρα. Ο τεχνικός Γιώργος  Γεωργιάδης έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την δυναμικότητα των ποδοσφαιριστών , αν και είναι νωρίς ακόμη διότι η ομάδα έδειξε  ότι  είναι ανέτοιμη από τις σκληρές προπονήσεις που διεξάγει. Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα της Καληράχης μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ρόρι. Στο 45’  ισοφάρισε 1-1 ο Γκέτσιος και στο 65΄ο Κουταλιάρης Λευτέρης που δοκιμάζεται στους πράσινους έβαλε τον Πυρσό μπροστά στο σκορ 1-2, αυτό το σκορ έμελε να είναι κα το τελικό . Καλή η εμφάνιση για την ομάδα της Καληράχης που έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωταθλήματα.

Πυρσός: Αλεξίου, Μπόζιαρης, Λάλλος Θ, Τσαρσιώτης, Κοτσατίσογλου, Τσιάτσιος, Γκέτσιος, Κεϊσογου, Αποστολίδης, Λαγουτάρης, Κεσκερίδης. Αλλαγές: Τραυλός, Κυριακίδης, Τζερεμές Χαραλαμπίδης, Γράβαλος, Ζολώτας, Λάλλος Π, Κιοσές, Κοσμίδης, Ρόβας, Σπηλιώτης.

Κτηνοτροφικός Αστέρας: Τσιοπλικας, Σουρπάς, Καραγιάννης, Βανδής, Γεωργίου, Τσιάρας, Παπαμιχαήλ, Πιπέργιας, Ρόβας, Πολύζος, Παναγιώτου.

Αλλαγές: Σπηλιώτης, Παπαϊωάννου, Χριστούλης, Σαμαράς

Διαιτητής: Τσέτσιλας

Ένα πολύ καλό φιλικό έδωσε η ομάδα του Πυρσού  σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης , στο ΔΑΚ Γρεβενών.

Ο Πυρσός κέρδισε με σκορ 2 – 1 .

Για τον Πυρσό Γρεβενών τα τέρματα σημείωσαν οι Γκέτσιος και Κουτσαλιάρης, ενώ για την ομάδα του Κτηνοτροφικού σκόρερ ήταν ο Ρόβας.

Να σημειωθεί, πως στο γήπεδο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση και χειροκρότησε όλους τους παίχτες για την προσπάθεια τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ