Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νίκη ελπίδα για τον ΠΥΡΣΟ Γρεβενών – Κρατάει ζωντανό το όνειρο για παραμονή στην κατηγορία

Έξι παίκτες  αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της η ομάδα του Πυρσού σύμφωνα πάντα με τον  πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη.

 

Ο Πυρσός πάντως για να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία χρειάζεται παίκτες πρώτης γραμμής, επιθετικούς, αμυντικούς με  εμπειρία, υπάρχουν όμως χρήματα;

 

Ανάμεσα στους παίκτες που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η ομάδα των πρασίνων είναι ο Στέφανος Σκέντος ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα των Τρικάλων προχθές Δευτέρα.

 

Πολύτιμο διπλό  σημείωσε προχθές η ομάδα του Τυρνάβου επικρατώντας στον Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού με σκορ 2-1.

 

Με τον δικό μας Άκη Γεωργίου να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα και να είναι από τους καλύτερους του αγώνα.

 

Ένα πολύ καλό και ποιοτικό πρωτάθλημα διεξάγεται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών και στην Α΄ κατηγορία όπου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται τώρα ο Κτηνοτροφικός Αστέρας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΠ στο γήπεδο της Δήμητρας όπου αναδείχθηκε 2-2.

 

Την  Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε προχθές ο Πρωτέας στην Σιάτιστα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 69-60 και βελτίωσε την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Η ομάδα ΑΕ Καραϊσκάκη θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Στέλιου Τζερεμέ, του ευχόμαστε καλή επιτυχία αν και στην ομάδα του Πυρσού δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας  με 3-1 από την ομάδα της Βέροιας.

 

Δια πυρός και σιδήρου προχθές στο ΔΑΚ ο Πυρσός επιβλήθηκε με 2-1 τα Λευκάδια και πήρε το πρώτο του τρίποντο ελπίδας.

 

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο 16 χρονος Αλέξανδρος Σπηλιώτης με μία ατομική προσπάθεια πέρασε  όποιον βρήκε μπροστά του και με έναν κεραυνό άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

 

Το ταλέντο του Αλέξανδρου Σπηλιώτη περισσεύει τον οποίο οι προηγούμενοι προπονητές Πάλλης, Μαυρίδης, Τσούκλης δεν του έδωσαν ευκαιρίες, με λίγα λόγια τον αδίκησαν.

 

Δεκαπέντε εισιτήρια κόπηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού –Λευκάδια 2-1 με τα έξοδα της διαιτησίας να υπερβαίνουν τα 800 ευρώ.

 

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι το ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει με τις διοικήσεις των ομάδων να αγκομαχούν στο οικονομικό κομμάτι και με τους  ποδοσφαιριστές να είναι απλήρωτοι σε όλες  τις κατηγορίες και να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

 

Και όλο αυτό το πάζλ συμπληρώνει η  αδιαφορία των φιλάθλων προς το ποδόσφαιρο που το γυρίζουν την πλάτη, μεγάλο ρόλο ώστε να απέχουν από τον βασιλιά των σπορ, είναι τα όσα ακούγονται για το ποδόσφαιρο.

 

Η οικονομική κρίση λοιπόν ισοπέδωσε το ποδόσφαιρο, επίσης οι κακές διαιτησίες, τα στημένα παιχνίδια και η όχι καλή διαχείριση των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι το οδηγούν προς την απαξίωση.

 

Γι΄ αυτό λοιπόν χρειάζεται οι υπεύθυνοι άνθρωποι που θα επανδρώσουν τις υψηλές θέσεις στο ποδόσφαιρο και με παιδιά με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

 

Την Τετάρτη στις 17 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ για το πρωτάθλημα των Ενώσεων αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης, στις 1.00 αγωνίζονται οι παίδες και στις 33.00 οι νέοι.

 

Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να προχωρήσει στην αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου στο χωριό Καλαμίτσι.

 

Ως γνωστό οι σωλήνες αμίαντο απαγορεύονται ρητά από την Ευρωπαική  Ένωση γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε είναι καρκινογόνες.

Κ.Μ

 

Κοζάνη- Πυρσός την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Την πρώτη του νίκη σημείωσε προχθές ο Πυρσός στο ΔΑΚ όπου επικράτησε με 2-1της ομάδας Λευκάδια, ήταν μία νίκη ελπίδα και κρατάει ζωντανό το όνειρο για παραμονή στην κατηγορία. Την Τετάρτη έχουμε κανονική αγωνιστική με τους πράσινους να μεταβαίνουν στην Κοζάνη ώστε να αντιμετωπίσουν  την ομώνυμη ομάδα, δύσκολη αποστολή αλλα στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ