Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέα Δημοκρατία :Απάντηση σε δημοσίευμα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Γρεβενών

Η χώρα μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού μετά από χρόνιες λανθασμένες πολιτικές επιλογές. Η επιλογή της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ και στον μηχανισμό στήριξης, όταν και όπως έγινε, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η «προέκταση» της ίδιας λανθασμένης πολιτικής, όπως και η αδυναμία βασικών μεταρρυθμίσεων και απαιτούμενων αλλαγών, αμέσως μετά την ένταξη στον μηχανισμό στήριξης.
Από τότε πολλά έγιναν και η Ελλάδα, με τις θυσίες των πολιτών της, πάνω από όλα, κατάφερε να ανακτήσει την αξιοπιστία της. Καλό θα είναι ο κ. Πρίντζας να θυμάται που βρισκόμασταν, πριν και μετά, τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Βρισκόμασταν ένα βήμα πριν από το γκρεμό της εξόδου από την ευρωζώνη και τη διεθνή απαξίωση.
Η κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης του Αντώνη Σαμαρά κατάφερε, μέσα σε ελάχιστους μήνες, να αποδείξει στους εταίρους και δανειστές μας ότι διαθέτει την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να κρατήσει τη χώρα μέσα στη ζώνη του ευρώ και συγχρόνως να συγκρουστεί με το κρατικοδίαιτο κατεστημένο.
Η Ελλάδα, σήμερα, προχωρά σε όλες τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να βγούμε οριστικά από την κρίση και να δημιουργήσουμε ένα κράτος νοικοκυρεμένο, αποτελεσματικό και δίκαιο. Θυμίζουμε στον κ. Πρίντζα ότι το κόμμα που υπηρετεί συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.
Σήμερα όλοι γνωρίζουν (πλην κομουνιστών, αριστεριστών κ.λπ) ότι έχουμε ανάγκη από ένα δημόσιο τομέα σαφώς μικρότερο από το υπάρχον, ευέλικτο και αποτελεσματικό που δεν θα είναι ΣΠΑΤΑΛΟ. Με βάση το ζητούμενο, που ήταν και είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η κυβέρνηση προχωρά με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και να αποκαταστήσει, μόλις της δοθεί η δυνατότητα, όποιες αδικίες έχουν συντελεστεί.
Όσον αφορά, τα όσα επισημαίνει ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ σχετικά με υποβαθμίσεις και απομακρύνεις αναπτυξιακών δομών, να θυμίσουμε ότι,
1) Η σχολή αστυφυλάκων, όπως και όλες οι αντίστοιχες σχολές, ανέστειλαν τη λειτουργία τους προσωρινά. 2) Δεν ακυρώθηκε κανένας Ε65 αλλά δίνεται αγώνας από το υπουργείο Ανάπτυξης και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την υλοποίησή του. 3) Η μελλοντική λειτουργία του νοσοκομείου μας, όχι μόνο δεν κρίνεται αβέβαιη αλλά μπαίνουν οι βάσεις για την αναβάθμιση του, κάτι το οποίο ο κ. Πρίντζας θα έπρεπε να ξέρει, λόγω της σημαντικότητάς της δημόσιας υγείας και για άλλους λόγους που στελέχη του κόμματος του γνωρίζουν καλά.
4) Το τμήμα (Διοίκησης Επιχειρήσεων) του ΤΕΙ Γρεβενών για το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 13 είχε τη μικρότερη μείωση εισακτέων σε σχέση με όλα τα άλλα τμήματα τους ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τέλος ο κ. Πρίντζας αναφέρεται σε «τοπικούς εξουσιαστές» κάτι που όλοι γνωρίζουν, από όποιο κόμμα και αν προέρχονται, ότι δεν υπάρχουν.
Όσο για τους «απλούς παρατηρητές» που «δεν λαμβάνεται σοβαρά η γνώμη τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων» και «δεν διεκδικούν» εάν υπονοεί κάποια θεσμικά πρόσωπα όπως, τον βουλευτή του νομού, τον δήμαρχο Γρεβενών ή τον αντιπεριφερειάρχη, θα πρέπει να γνωρίζει ότι ως θεσμικό πρόσωπο και ο ίδιος, αλλά ακόμη και ως απλός πολίτης, μπορεί να τους επισκεφτεί όποτε επιθυμεί για να ενημερωθεί για τις προσπάθειες που έχουν γίνει και γι’ αυτές που καταβάλλονται καθημερινά για το καλό των Γρεβενών. Έτσι θα έχει την ευκαιρία, στις αμέσως επόμενες διεκδικήσεις, να συμμετέχει με τις ικανότητες και τη γνωστή αγωνιστικότητά του.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ