Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα… : Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Πρωτέας – Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πυρσού

Στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλάστρα βρέθηκαν προχθές την Κυριακή ο τεχνικός των πρασίνων Σωτήρης Μαυροδήμος παρέα με τον Γενικό αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τσίπη

Ο λόγος ήταν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Καμπανιακού- Καστοριά 1-0, ο Καμπουνιακός είναι ο επόμενος αντίπαλος των πρασίνων την Κυριακή.

Κατάμεστες ήταν οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ Γ΄ Εθνική.

Μιλάμε φυσικά για το παιχνίδι Πρωτέα- ΑΕ Λάρισας όπου ο Πρωτέας Επικράτησε 65-59 παίζοντας καταπληκτικό και ποιοτικό μπάσκετ ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες η σύζυγος του γνωστού διαιτητή Αρετόπουλο Αλέξανδρο Βασιλική.

Ο Αρετόπουλος είναι παντρεμένος με τη Γρεβενιώτισα κόρη του παλιού διαιτητή Τσιαμήτρο ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έγινε παππούς.

Πρώτος σκόρερ στον προχθεσινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Πρωτέα και ΑΕΛ Λάρισας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μουράτογλου με δεκατέσσερις πόντους. Με νίκη ξεκίνησε το ντεμπούτο ο τεχνικός του Πρωτέα Γιάννης Χασιώτης ο οποίος παρά την νίκη κράτησε χαμηλούς τόνους.

Συνέντευξη παραχώρησαν στο σούπερ 28 μετά την λήξη του αγώνα Πρωτέα- Λάρισας οι Μουράτογλου και Πουλιανίτης οι οποίοι τόνισαν το καλό κλίμα που επικράτησε στην ομάδα του Πρωτέα και φυσικά αναφέρθηκαν στην καταπληκτική παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Με ασίστ του Άκη Γεωργίου σημειώθηκε μοναδικό τέρμα ανάμεσα στον Τύρναβο και το οποίο σημείωσε ο Τέλλος.
Έτσι μετά τον Ηρακλή όπου ο Άκης Γεωργίου ομολογουμένως είχε μία καλή παρουσία, τώρα συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα του Τυρνάβου στην ΄Β Εθνική με μεγάλη επιτυχία.

Η κρίση προκαλεί νεύρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ότι τα νεύρα των συμπολιτών μας είναι σε τεντωμένο σκοινί, με ψήλου πήδημα και για ασήμαντη αφορμή συμπολίτες μας λογομαχούν και αρκετές φορές έρχονται στα χέρια, παραβαίνοντας έτσι το νόμο.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων συμπεριφορών στα δημοσιογραφικά θεωρία, μόλις χθες ήρθε πληροφορία η οποία έλεγε ότι γνωστός καταστηματάρχης της πόλης μας έπεσε θύμα τέτοιων συμπεριφορών από γνωστό συμπολίτη μας.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι διαφορές δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο και πρέπει όλοι να αλλάξουν ρώτα, ώστε να διασφαλιστεί η ειρήνη των συμπολιτών μας.

Την νίκη σημείωσε ο Πρωτέας προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας επί της ΑΕΛ με 65-59, λέτε και ο Πυρσός να κερδίσει στο πρωτάθλημα την ΑΕΛ; Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Είναι τιμή να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές στις μικτές ομάδες των Ενώσεων. Άλλωστε οι μικτές ομάδες είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου.
Κ.Μ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πυρσού

Πυρσός: Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό όπου οι πράσινοι θέλουν να τηρήσουν το αήττητο. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του Σωτήρη Μαυροδήμου ο οποίος βρέθηκε προχθές στην Χαλάστρα ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Κυπέλου όπου έληξε με νίκη της γηπεδούχο ομάδας.
Κ.Μ

Πρωτέας
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Πρωτέας όπου προχθές την Κυριακή επικράτησε τις ιστορικής ομάδας ΑΕΛ με 65-59. Το συγκρότημα του Γιάννη Χασιώτη έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ αποζημιώνοντας έτσι τους φιλάθλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μουράτογλου με 14 πόντους. Ελπίζουμε ο Πρωτέας να έχει ανάλογη συνέχεια διότι και δυνατή ομάδα διαθέτει και φυσικά μία διοίκηση υψηλής ευκρίνειας και μην ξεχάσουμε τον νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό Γιάννη Χασιώτη.
Κ.Μ

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ