Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Με Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό ενισχύονται τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Την δημοπράτηση του έργου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου “Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Νοσοκομείων της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας”, στη Δυτική Μακεδονία, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής.

Το έργο προϋπολογισμού 1.350,000.00 € χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και περιλαμβάνει, την προμήθεια δύο ψηφιακών ακτινολογικών συγκροτημάτων για τα Γενικά Νοσοκομεία Κοζάνης – Φλώρινας και δύο τροχήλατα ακτινολογικά στα Γενικά Νοσοκομεία Πτολεμαΐδας – Φλώρινας, έναν αξονικό τομογράφο στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και τρεις υπερηχοτομογράφους γενικής χρήσης στα Νοσοκομεία Κοζάνης Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, δύο υπερηχοτομογράφους καρδιολογικής χρήσης στα Νοσοκομεία Γρεβενών Πτολεμαΐδας και έναν υπερηχοτομογράφο γυναικολογικής χρήσης για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής επανέλαβε τη βούλησή του για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων της Περιφέρειας, προκειμένου αυτά να ανταποκριθούν στις ανάγκες των Δυτικομακεδόνων.

Η υγεία προέχει υπογράμμισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε «όλες μας οι κινήσεις είναι στοχευμένες στην κατεύθυνση της σταδιακής αλλαγής του εξοπλισμού των νοσηλευτικών μας ιδρυμάτων, ώστε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να εργάζονται κάτω από ιδανικές συνθήκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών».

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ