Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του ΠΥΡΣΟΥ επί της ιστορικής ΑΕΛ – Τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική

Στην ιστορία επίσης θα μείνει το πανέμορφο γκολ σπάνιας εκτέλεσης που σημείωσε ο αρχηγός των πρασίνων Ηλίας Δούμας.
Στο γήπεδο βρέθηκε μετά από καιρό ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΠΥΡΣΟΥ – ΑΕΛ ο παλαιός πρόεδρος γιατρός Τάσος Κωνσταντίνου ο οποίος απορεί με την βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ διότι όπως μας τόνισε διαθέτει μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα.Με κολακευτικά σχόλια εκφράζονται αθλητικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας για την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του ΠΥΡΣΟΥ επί της ιστορικής ΑΕΛ με 1-0.

Για να έχει αντίκρυσμα η μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη του ΠΥΡΣΟΥ επί της ΑΕΛ με 1-0 πρέπει οι πράσινοι να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Θεσπρωτού.
Την ήττα γνώρισε προχθές Τετάρτη για το θεσμό κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδος τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ με σκορ 1-0 από την ομάδα Σιναράδας της Κέρκυρας.
Ως γνωστόν τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική και πρέπει να καταβάλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια.
Και το κυριότερο πρέπει να καταλάβουν ότι άλλο το πρωτάθλημα της ΕΠΣ όπου συμμετέχουν και οδηγούν την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα και σημειώνουν νίκες με μεγάλα σκορ και άλλο οι αγώνες μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης Φλώρινας Καστοράς.
Με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Φοίνικα Λάρισας αναμετράται την Κυριακή ο ΠΡΩΤΕΑΣ όπου θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για θετικό αποτέλεσμα.
Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι βόλλει γυναικών ανάμεσα στην ομάδα ΑΣ Ελπίς με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο, ο λόγος είναι ότι αρκετές παίκτριες της Ελπίς συμμετέχουν στην Εθνική.
Με θετικά σχόλια εκφράστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου για την νίκη του ΠΥΡΣΟΥ επί της ΑΕΛ.
Είναι μία μεγάλη νίκη τόνισε ο κ.Παπαϊωάννου που πιθανόν να κρίνει την παραμονή του ΠΥΡΣΟΥ στην κατηγορία,
Δεν θα μπορούσε να λείψει από το προχθεσινό παιχνίδι του ΠΥΡΣΟΥ με την ΑΕΛ ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΥΡΣΟΥ Αλκης Καραμήτρος ο οποίος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΥΡΣΟΥ για την μεγάλη νίκη.
Ελπίζουμε οι φορείς της πόλης μας να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα τούτην την χρονική στιγμή που θέλει βοήθειες. Με λίγα λόγια η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη τραβάει κουπί μόνη της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ το ζητούμενο όμως είναι ότι θα τοποθετηθεί το ταρτάν κάποια στιγμή.
Τον αγώνα της Γ Εθνικής κληρώθηκε και θα διευθύνει την Κυριακή ο Τσέτσιλας Κώστας ο οποίος αναμένεται να προσθέσει ακόμη μια επιτυχημένη διαιτησία.
Παρών στο προχθεσινό παιχνίδι ΠΥΡΣΟΥ – ΑΕΛ ο παλιός και αξιόλογος διαιτητής Δημήτρης Γεωργούλας ο οποίος δεν χάνει αγώνα των πρασίνων.
Στο κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών παρουσιάστηκαν και υπηρετούν οι Σκόρδας του ΠΑΟΚ, Καλτσάς Βέροιας και Ηρακλής του
Φάνηκε η οποία στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού Δημήτρη Σιόβα στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ.
Συνεχίζει την αξιόλογη πορεία στην εφηβική ομάδα του Αρη Θύμιος Παπακώστας ο οποίος μέχρι τον τραυματισμό του ομολογουμένος ένα πολύ καλό πρωτάθλημα
Ηδη οι υπεύθυνοι του ΑΡΗ σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή τον παρακολουθούν από κοντά και την νέα αγωνιστική περίοδο πιθανόν να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

Θεσπρωτός – ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή στις 3.00

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Θεσπρωτό. Ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα μας όπου στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα που θα την κάνει να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.
Στην ομάδα αφήνουν πίσω την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ και φυσικά θέλουν και την τύχη με το μέρος τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα και οι όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού Πέτρου Τσούκλη.
Σε δηλώσεις του στην ¨Ε¨ο αμυντικξός Στέφανος Σκέντος τόνισε για να έχει αντίκρυσμα η νίκη της Λάρισας πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Θεσπρωτού. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι άριστο και η ψυχολογία στα ύψη. Εύχομαι τόνισε ο Σκέντος να έχουν και την τύχη με το μέρος μας και φυσικά καλή διαιτησία.
Μπάσκετ Γ Εθνική
Πρωτέας – Φοίνικας Λάρισας
Με την πρωτοπόρο ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Φοίνικα Λάρισας αναμετράται την Κυριακή ο Πρωτέας όπου φυσικά έχει στόχο την νίκη και μόνον την νίκη. Αγχος δεν υπάρχει αφού η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Ετσι οι παίκτες του Γιάννη Χασιώτη θα παίξουν ελεύθερα άλλωστε το άγχος το έχει η ομάδα της Λάρισας που θέλει νίκη ώστε να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Απών από το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ο Κλωνάρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Το πρόγραμμα της ΕΠΣ Γρεβενών
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Αλ.Κιβωτού
Δ.Ν.Παλιουριάς – ΑΕ Ποντίων
ΑΟ Σειρήνα – ΑΓΟ Δήμητρα
Κερ. Μεγάρου – Γρεβενά Αεράτα
Αρης Καρπερού – Α.Σ.Νεοχωρίου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ