Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μένει Τύρναβο ο Γεωργίου

Παίκτης της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 για ακόμη ένα χρόνο θα είναι ο Άκης Γεωργίου καθώς συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Την περασμένη σαιζόν ο Άκης αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος της Football League, σκόραρε 5 φορές και βοήθησε σημαντικά στο να πετύχει ο Τύρναβος την άνετη παραμονή του στην κατηγορία.

Ο ίδιος δήλωσε στο GrevenaMedia “Στο ποδόσφαιρο αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή, σημαντικό είναι να μην σε απασχολεί το πότε και το αν πληρωθείς. Στον Τύρναβο ο κ. Μπρέζας σου δίνει την δυνατότητα να νιώθεις 100% επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να έχεις το μυαλό σου μόνο στο γήπεδο και στο πώς θα προσπαθεί η ομάδα να κερδίζει κάθε αγώνα.

Το τεχνικό τιμ απαρτίζεται από έμπειρο προπονητή και γυμναστή οι οποίοι κάθε στιγμή είναι δίπλα σου και σε βοηθάνε να βελτιώνεσαι συνεχώς.

Συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία τόσο του μεγαλομετόχου αλλά και των προπονητών και έτσι η συνεργασία μας ανανεώθηκε για ακόμη έναν χρόνο. Πέρυσι στόχος της ομάδας ήταν η σωτηρία την οποία και πετύχαμε από τον πρώτο κιόλας γύρο του πρωταθλήματος. Εύχομαι να έχω και εγώ προσωπικά αλλά και οι συμπαίκτες μου πάνω απ όλα υγεία ώστε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά να προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο που θα θέσει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ. ”

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ… ΤΟ “ΒΕΛΟΣ”

Στην ανανέωση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Άκη Γεωργίου προχώρησε η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 σήμερα το πρωί. Ο Άκης ήταν από τα κύρια μέλη της ομάδας στην περσινή εκπληκτική χρονιά και η διοίκηση αναγνώρισε αυτή του την προσπάθεια. Πρόεδρος και προπονητής δείχνουν με αυτή τους την κίνηση ότι θα κρατήσουν βασικούς συντελεστές από τον κορμό της ομάδας, για να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ