Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μάντσεστερ Γ.-Σάλκε 4-1

Επίδειξη δύναμης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο “Ολντ Τράφορντ” (4-1 τη Σάλκε) και πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ (28/05) κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Το σκηνικό στο Ολντ Τράφορντ ήταν ονειρώδες. Γεμάτο το γήπεδο, ελάχιστο άγχος (λόγω του 0-2 στο Γκεζελκίρχεν) και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε 9 λεπτά.

Ο Φέργκιουσον άφησε αρκετούς βασικούς στον πάγκο (βλέπετε την Κυριακή το μενού έχει Τσέλσι), αλλά αυτό δεν επηρέασε την εικόνα των γηπεδούχων. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετική διάθεση εξ ου και τα δύο γκολ στο 26′ και το 31′ από τους Βαλένσια και Γκίμπσον (φέρει τεράστια ευθύνη ο κορυφαίος στο πρώτο ματς, Νόιερ). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χουράδο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θαυμάσιου πρώτου ημιχρόνου και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 2-1.

Οπως ήταν αναμενόμενο το δεύτερο μέρος ήταν μια ευκαιρία για άνετη θέαση. Ο αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στο Γουέμπλεϊ είχε οριστικοποιηθεί (βέβαια αυτό είχε γίνει από το πρώτο ματς) και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε κάθε δικαίωμα να μασά τη τσίχλα του με λιγότερο άγχος έχοντας στο μυαλό του το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Τσέλσι για το πρωτάθλημα.

Τον θριαμβευτικό επίλογο της αναμέτρησης έγραψε ο Αντερσον, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το πανηγυρικό 4-1. Μετά από 43 χρόνια οι πρωταθλητές επιστρέφουν στο Γουέμπλεϊ εκεί όπου το 1968 πανηγύρισαν το κύπελλο Πρωταθλητριών. Το… σίκουελ θα παιχθεί στις 28 Μαϊου του 2011.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Εντβιν φαν ντερ Σαρ, Κρις Σμόλινγκ, Τζον Ο’Σέι, Ράφαελ (60′ Πατρίς Εβρά), Λουίς ντε Αμπρέου Αντερσον, Σον Εβανς, Λουίς Αντόνιο Βαλένσια, Ντάρον Γκίμπσον, Πολ Σκόουλς (73′ Ντάρεν Φλέτσερ), Λουίς Νάνι, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (77′ Μάικλ Όουεν)

Σάλκε:

Μάνουελ Νόιερ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μπένετικτ Χέβεντες (70′ Κλάας Γιαν Χούντελααρ), Κρίστοφ Μέτσελντερ, Ατσούτο Ουτσίντα, Ζούλιαν Ντράξλερ, Χοσέ Μανουέλ Χουράδο, Αλεξάντερ Μπαουμζοχάν (46′ Ντε Ολιβέιρα Εντού), Ράουλ, Τζέφερσον Φαρφάν

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ