Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κυριάρχησε η Δήμητρα

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 5-0: Aνεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, η Δήμητρα πήρε μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στην Παλιουριά. Η ομάδα του Δημήτρη Ιωσηφίδη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στα αξιοσημείωτα ότι για τους γηπεδούχους την πρώτη συμμετοχή του είχε ο 15χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Σιδηρόπουλος, ενώ πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος ήταν ο επίσης νεαρός τερματοφύλακας Πέτσος, που είχε καθοριστικές επεμβάσεις. Στο 18΄ φάουλ του Γκαραλιάκου απέκρουσε ο Πέτσος και με κεφαλιά ο Λάμπρος Καραδήμος «άνοιξε» το σκορ. Στο 57΄ σέντρα του Καραδήμου και με κοντινή προβολή ο Οδυσσέας Στεφόπουλος το 2-0, ακολούθησαν δύο τέρματα του Μπάμπη Κ. Λάλλου, στο 62΄ (με κεφαλιά) και στο 75΄ (με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μπιζιώτα). Το σκορ έκλεισε στο 84΄ ο Οδυσσέας Στεφόπουλος, σημειώνοντας κι αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στοπάροντας την μπάλα και με απευθείας πλασέ. Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Στεφούλης (Μωυσιάδης, Ράτζας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας (70΄ Σιδηρόπουλος), Μπ. Γ. Λάλλος (65΄ Δ. Λάλλος), Τσέλα, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλλος, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ, Τζημορόπουλος, Μπ. Κ. Λάλλος, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Πέτσος, Ρίβας, Αμπατζιάδης, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ, Κερασίδης, Ζιάνος, Ασλανίδης (46΄ Μπαλάφας), Κακούσιος, Δρούγκας, Ασκητής.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ