Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κοζάνη: Εγκαίνια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Δυτικής Μακεδονίας – Χορηγείται πτυχίο παιδαγωγικής εταιρείας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18/11/2013 παρουσία πλήθους κοινού τα εγκαίνια της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Δυτικής Μακεδονίας στη ΚΟΖΑΝΗ.

Έτσι ξεκίνησαν τα μαθήματα με 200 νέους σπουδαστές στους οποίους θα χορηγείται μετά από ένα (1) χρόνο ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ. Το νέο παράρτημα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε είναι το 100 στη σειρά, ενώ στο σύνολό της πλέον η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε θα έχει 5000 σπουδαστές προπτυχιακούς στην ΑΘΗΝΑ και 1800 μεταπτυχιακούς στα δέκα (10) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ.

2
4

Σημαντικό επίσης είναι ότι και τα δέκα (10) παραρτήματα πλέον είναι πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενα χωρίς κρατική επιδότηση.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ Ιωάνννης Χρυσουλάκης,
ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Μαλούτας, οι αρχές ασφαλείας του νομού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, στελέχη της Δυτικής Μακεδονίας και όλος ο κόσμος της Εκπαίδευσης.

Επίσης παρόντες ήταν το μέλος της Δ.Ε Μουστάκας Γεώργιος, Καθηγητής Β/μιας και Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών, ο Καθηγητής Ιακωβίδης Γεώργιος Διευθυντής του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Παραρτήματος Κοζάνης και Γραμματέας της Δ.Ε. Χριστόπουλος Βασίλειος.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος, Ιωάννης Χρυσουλάκης τόνισε την ανάγκη αποκέντρωσης της εκπαίδευση, γεγονός που κάνει πράξη η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. είπε πιο συγκεκριμένα τα εξής:

Στη βάση του ολοένα και πιο σημαντικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει ο πολίτης και ο εκπαιδευτικός του σήμερα, το Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. και το Π.Ε.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. «ανοίγονται» για πρώτη φορά φέτος στους πτυχιούχους όλων των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των εισαγομένων, οι οποίοι για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 ανέρχονται σε 1800, των οποίων η επιλογή έγινε με ανοικτή στο κοινό ηλεκτρονική κλήρωση.
Συγχρόνως δημιουργούνται πολλές νέες θέσεις εργασίας για όσους θα αναλάβουν εκπαιδευτικά καθήκοντα και καθήκοντα διοικητικής υποστήριξης της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη, ενώ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 200 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ.
Σήμερα, μετά από συντονισμένη προσπάθεια με τον Μιχάλη Παπαδόπουλο Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων και με την βοήθεια του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου, πετύχαμε να έχουμε και το νέο Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Tελειώνοντας τόνισε ότι πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι :σύντομα η Ελλάδα και πάλι θα σταθεί στα πόδια της, γιατί οι κίονες πάνω στους οποίους πατά είναι τα δικά της παιδιά, οι εκπαιδευτικοί της.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ