Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΟΖΑΝΗ: Οι ταινίες της εβδομάδας. (Κερδίστε εισιτήρια)

Στείλτε μας e-mail στο grevenamedia.gr και κερδίστε εισιτήρια για να πάτε να δείτε όποια ταινία επιθυμείτε στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον στην Κοζάνη.

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΣΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ 3D ΠΡΟΒΟΛΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ    7  ΕΥΡΩ

 

Η Τίνκερμπελ και οι φτερωτές φίλες της θα ταξιδέψουν στο απαγορευμένο και μυστηριώδες Δάσος του Χειμώνα. Η περιέργεια και η αγάπη για εξερεύνηση θα οδηγήσουν την Τινκ στην απρόσμενη αποκάλυψη ενός μαγικού μυστικού που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα. Η χαριτωμένη νεράιδα Τίνκερ Μπελ με την περιπετειώδη φύση, την επιμελώς ατημέλητη χαρακτηριστική κόμη και την αδυναμία της στα χαμένα αντικείμενα αναζητά συνεχώς καινούριους κόσμους. «Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών» είναι μια συναρπαστική τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων που θα ξεναγήσει όλη την οικογένεια σε πρωτόγνωρα, μυστηριώδη και παγωμένα τοπία.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.15 & 10.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ  7 ΕΥΡΩ

O Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως James Bond 007 στο SKYFALL, την 23η περιπέτεια στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη σειρά ταινιών στην ιστορία του σινεμά που κλείνει φέτος τα 50 χρόνια ζωής! Στο ρόλο του κακού ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ενω μεταξύ των Bond girls βρίσκεται και η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Mendes (American Beauty, Revolutionary Road), ο οποίος παρουσιάζει εκτός από μια συναρπαστική περιπέτεια και το πιο περίπλοκο ψυχολογικό πορτρέτο του θρυλικού πράκτορα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στο “Skyfall”, η πίστη του Bond (Daniel Craig) στην Μ (Judy Dench) δοκιμάζεται, καθώς το σκοτεινό παρελθόν της M επιστρέφει για να την καταδιώξει. Ενώ τα κεντρικά γραφεία της ΜΙ6 δέχονται επίθεση, ο πράκτορας 007 καλείται όχι μόνο να εντοπίσει, αλλά και να εξοντώσει την απειλή που ενσαρκώνει ο Silva (Javier Bardem στη ξανθιά εκδοχή του), με όποιο τίμημα, ακόμα και προσωπικό.

 

 

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.30 & 10.00

Ο αειθαλής Γούντι Άλεν (“Midnight in Paris”) συνεχίζει το ευρωπαϊκό του grand tour, κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα. Η ρομαντική κωμωδία “To Rome With Love” αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό Δεκαήμερο του Βοκάκιου και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς, ένα από τα οποία μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του Άλεν μπροστά από την κάμερα.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ