Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καταιγιστικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

Χθες Δευτέρα  επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού μετά το ρεπό που τους δόθηκε την Κυριακή από την τεχνική ηγεσία. Προχθές Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Καληράχης ο ΠΥΡΣΟΣ γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Φιλώτα Φλώρινας  η οποία αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης ο νέος τεχνικός του Πυρσού Πέτρος Τσούκλης έβγαλε αρκετά χρήσιμα αποτελέσματα για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Οι πράσινοι αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν ικανοποίησαν τον νέο τεχνικό ο οποίος προβληματίστηκε για τους παίκτες που χρησιμοποίησε και τον αναμένει σκληρή δουλειά τις επόμενες ημέρες. Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό αναμένεται να εντάξει πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ώστε αν φρεσκάρει την ομάδα που τελευταία δείχνει να έχει προβλήματα.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία είναι ο Νίκος Τραυλός που αγνίζεται στην Κοζάνη και έτσι αναμένεται να δώσει λύσεις στην τεχνική ηγεσία.

Κ.Μ

 

Γυμναστικός Σύλλογος

Καταιγιστικές εξελίξεις είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα του Γυμναστικού Συλλόγου. Καταρχήν είχαμε την παραίτηση του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ιορδάνη Καραϊρδανίδη, μία παραίτηση που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση στον αθλητικό κόσμο του Νομού μας διότι όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά  του Ιορδάνη στον αθλητισμό του νομού μας. Παλιότερα στον Πυρσό και τώρα στον Γυμναστικό Σύλλογο, ένας παράγοντας ο οποίος μάτωσε οικονομικά, τους λόγους της παραίτησης θα τους εξηγήσει σε ανακοίνωση που θα διανέμει στα τοπικά ΜΜΕ. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, προχθές την Παρασκευή είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Γυμναστικού Συλλόγου βόλεϊ γυναικών, παραιτήθηκαν οι Τσιμπέρης και Χαντές και την θέση τους πήρε ο Μέμτσας Γιώργος. Πάρα αυτά η ομάδα βόλεϊ γυναικών γνώρισε ακόμη μία ήττα   το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα Ναύαρχος Βότσης με 3-0 σετ και ήδη ο προβληματισμός των φιλάθλων για την κακή πορεία της ομάδας είναι έντονος.

Κ.Μ

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Πρωτέας – ΑΟ Βόνιτσας 80-65

 

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ επικρατώντας προχθές Κυριακή σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο τον ΑΟ Βόνιτσας με 80-65. Ο ΠΡΩΤΕΑΣ έπαιζε καλό και ποιοτικό μπάσκετ και ενθουσίασε τους φιλάθλους οι οποίοι στο τέλος του αγώνα τους αντάμειψαν με ένα θερμό χειροκρότημα.  Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τάσος Γράβας με 19 πόντους.

Ελπίζουμε ο ΠΡΩΤΕΑΣ να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις όπως την προχθεσινή και φυσικά να ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Μελίκη -Μεταμόρφωση Βόλου   73-61
Πρωτέας Γρεβενών – Βόνιτσα   80-65
Φοίνικας Λάρισας – Αστέρας Λάρισας 72-51
Καστοριά – Τιτάνες Παλαμά   66-63
Μακάμπη – Αριστοτέλης Φλώρινας   82-75
Διόσκουροι Κοζάνης – ΑΕΛ   47-45

 

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΒΟΝΙΤΣΑ    80-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-22, 41-35, 62-54, 80-65
Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Ελευθεριάδης
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡ. (Χασιώτης): Ζαμπέτης 11 (2), Γιαννάκης 9 (1), Γράβας 19 (3), Κλωναράς 11 (1), Πουλιανίτης, Κολοβός 5 (1), Μουράτογλου 15 (1), Κιούρκας, Τζήμας 4, Ιωαννίδης 6.
ΒΟΝΙΤΣΑ (Πανούλιας): Σερμέτης 6 (2), Μάρης, Χρύσης 10 (1), Πέρρης, Καραμπάς, Παπαμιχαήλ 4 (1), Βλαβιανός 7 (2), Πετρόπουλος, Μακρόπουλος 15, Πολίτης 23 (5).

Η Βαθμολογία

   

 

1

ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

16

2

ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

14

3

ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

13

4

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

13

5

ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

13

6

ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

13

7

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

12

8

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

12

9

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

11

10

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

10

11

ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

9

12

ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ.

8

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ