Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καταγγελία ΔΑΚΕ Δ.Ε. Γρεβενών

Η ΔΑΚΕ  Δ.Ε. καθηγητών Γρεβενών για πρώτη φορά στην συνδικαλιστική της ιστορία ,δεν συμμετέχει στις εκλογές-παρωδία, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 16ο συνέδριο της ΟΛΜΕ  για τον εξής λόγο:

Οι εκλογές προκηρύχτηκαν από τον «πρόεδρο» της ΕΛΜΕ Γρεβενών  , σε ώρες μαθήματος και μάλιστα ημέρα εξετάσεων για το ΕΠΑΛ Γρεβενών , χωρίς να διασφαλιστεί συνδικαλιστική άδεια ή συνδικαλιστική διευκόλυνση για τους συναδέλφους καθηγητές ( δεν κατατέθηκε ούτε καν αίτημα, από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ στον κ. Δ/ντη  Δ/θμιας  Εκπ/σης Γρεβενών).

Αποτέλεσμα αυτής της ουσιώδους παράλειψης, είναι να υπάρχει αποπροσανατολισμός του εκλογικού σώματος, ώστε οι συνάδελφοι καθηγητές να γνωρίζουν ότι υποχρεούνται να βρίσκονται  στο σχολείο τους  και όχι στη Γενική συνέλευση(η οποία με e-mail στα σχολεία είχε ώρα έναρξης στις 9:00 πμ.).

Μεθοδευμένα κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η Γ.Σ., για να μην αποκαλυφθεί η αδυναμία τους ,η ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων και προπάντων η απροθυμία τους να προωθήσουν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας στο Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας σωματείο στην Αθήνα. Αυτό  φάνηκε άλλωστε και από την απουσία του «προέδρου» της ΕΛΜΕ Γρεβενών  από την τελευταία Γ.Σ. προέδρων  για το θέμα της απεργίας ,εξαπατώντας τους συναδέλφους και απαξιώνοντας την ομόφωνη και μαζική απόφαση της Γ.Σ. Της ΕΛΜΕ Γρεβενών.

Η ΔΑΚΕ  Δ.Ε. καθηγητών Γρεβενών ως δύναμη ευθύνης και προοπτικής  θεωρεί άκυρη και παράνομη την εκλογική διαδικασία,  καλεί τον κλάδο να μην συμμετάσχει στις εκλογές -παρωδία και ζητά να προκηρυχθούν εκ νέου Γενική συνέλευση και εκλογές, στις οποίες να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν απρόσκοπτα

 

ΔΑΚΕ ΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ